A csapatépítő tréning megtette a hatását

Deszk SC II - Újszentiván-Pázsit SE II futball mérkőzés, 2021.10.24.

A Deszk II csapata az Újszentiván-Pázsit SE II csapatát fogadta, és otthon tartotta a három pontot.

A Csongrád-Csanád Megyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjának 10. fordulójában az Újszentiván-Pázsit SE II csapatát látta vendégül Rácz Balázs csapata. A gyálaréti vereség után a hazaiaknak mindenképp győzniük kellett, hogy ne szakadjanak le az élmezőnytől.

25 perc játék után meg is szerezte a vezetést a Deszk II csapata Takó Soma góljával, de 5 perccel később Tóth Bence révén egyenlíteni tudtak a vendégek. A félidő végén Huszti Richárd juttatta előnyhöz a hazaiakat, így 2:1-es állással fordulhattak a csapatok.

A második félidőben feljavult a deszkiek játéka, Takó Soma duplájával a második félidő 10. percére gyakorlatilag eldőlt a 3 pont sorsa. 25 perccel a vége előtt Farkas Ádám és Huszti Richárd góljaival már 6:1-re vezetett Rácz Balázs alakulata és mivel több gól nem esett a mérkőzésen, a hazai csapat 6:1-es magabiztos győzelemmel megszerezte a 3 pontot, megelőzve ezzel az Újszentivánt.

Taffix antivirális orrspray vírusok ellen

Taffix antivirális orrspray

Deszk SC II – Újszentiván-Pázsit SE II 6:1 (2:1)

2021.10.24 – 14:30 Szeged-Szőreg, Szőreg Sportpálya
Játékvezető: Kasza László, asszisztensek: Fülöp Roland

Deszk II: Horváth Noel-Raffai László, Rácz Balázs, Zsikai Márió István, Huszti Richárd, Rácz Gellért, Földes Zsombor, Dávid Levente, Farkas Ádám, Takó Soma, Simon Dániel
Cserék: Trájer Balázs, Bakos Ádám, Míg Tamás, Göblös Ádám, Hadobás Kornél

Újszentiván-Pázsit SE II: Jaksa Tibor-Kovács Attila, Tóth Bence, Tóth Gábor, Túri Balázs, Tranger Zsolt, Vékes Martin, Galiba István, Gárgyán Kristóf, Molnár Gábor Zsolt, Kiss Márió
Cserék: Túri-Vígh Márton, Tóth Márk, Szalma Zoltán, Zádori Gábor

Gólszerzők: Takó Soma (3), Huszti Richárd (2), Farkas Ádám, illetve Tóth Bence

A mérkőzést a hazai csapat játékos-edzője, Rácz Balázs értékelte:

“A pénteki csapatépítő tréning megtette a hatását. Előző héten beleszaladtunk az első pofonba, ami kellett a csapatnak, hogy a 2. helyen lévő Újszentivánt meg tudjuk fogni. Az előző hetekben kapusunk nem volt, pár meccsen a kapuban kellett besegítenem, most a védelmünkből esett ki ember így a védelmet erősítettem 4 év kihagyás után. Büszke vagyok a csapatomra, hogy egy rutinos ellenfél ellen sikerült győzelmet szereznünk.”

A következő fordulóban Eperjesre látogat a deszki utánpótlás csapatat, az Újszentiván pedig szabadnapos lesz.