A Siklós FC is megkezdte a felkészülést a 2021/2022-es bajnokságra

A Siklós FC edzés közben 2021

Július 13-án megkezdte a felkészülést a Siklós FC csapata a következő idényre. A keretet és a stábot érintő változásokról a Siklósi FC Facebook oldalán számolt be az egyesület.

“Felnőtt csapatunk tegnap késő délután megkezdte a felkészülést a következő szezonra. Néhányan a nyári szabadságuk, mások viszont éppen a munkahelyi elfoglaltságuk miatt hiányoztak a tegnapi tréningről, akik azonban ott voltak, igyekeztek rendkívül fegyelmezetten és a hőség ellenére teljes erőbedobással elvégezni Weinert Zsolt vezetőedzőnk utasításait.

A keretünkben – egyelőre – egyetlen nagyobb változás történt, Tasselmájer Adrián befejezte aktív labdarúgó pályafutását, aki azonban továbbra is marad nálunk, a jövőben Weinert Zsolt munkáját fogja majd segíteni másodedzői minőségben.

Tasinak ezúton is köszönjük az eddigi – sokéves – aktív “munkásságát”, és természetesen nagyon sok sikert kívánunk neki az új szerepkörében végzendő feladataihoz! 👏

Átigazolások ügyében még sok minden lehetséges, jelenleg úgy tűnik, hogy inkább érkezőink lesznek, távozási szándékát eddig csak egyetlen játékosunk jelezte, az ő sorsa azonban – valamelyest – még függ a leendő egyesületénél történő próbajátékától, amelyre a héten kerül majd sor. (Véleményünk szerint egyébként minden bizonnyal meg fog felelni ezen a bizonyos próbajátékon, ennek okán pedig szinte teljesen biztosra vehető a távozása – a nevét azonban majd csak akkor áruljuk el, ha ez valóban így történik.)”

Kép: Siklósi FC Facebook oldala