A Tiszasziget jó szereplésében bízik Bernát Péter edző

Tiszaszigeti öltöző

Bernát Péter, a Tiszasziget SE edzője a csapat Facebook oldalán foglalta össze röviden az elmúlt évi teljesítményüket, és a terveiket a hamarosan induló 2020/2022-es bajnokságra.

“Visszatekintve az előző szezonra, úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkhez képest kihoztuk a maximumot, hiszen a játékos keretben jelentős változások történtek. A már kialakult maghoz fiatal és rutinos játékosokat sikerült igazolni, akik megfelelő hozzáállással gyorsan beilleszkedtek a csapatba. Ennek köszönhetően 8 meccses veretlenséggel indítottuk a bajnokságot ami jó alapot adott a folytatáshoz.

Erre még rá tudtunk tenni a tavaszi szezonban, hiszen egyetlen vereségünket a bajnoktól szenvedtük el, ennek eredményeként egy bajnoki ezüsttel illetve egy megyei kupa arannyal gazdagodott a tiszaszigeti sportkör. Az új szezonra a felkészülést megkezdtük és remélem, hogy az új bajnokságban is sikeresen helytállunk.”

Balástya - Tiszasziget edzőmeccs 2021

A Tiszasziget SE szombaton 10:00-kor felkészülési meccset játszik a KSE Balástya otthonában, majd augusztus 7-én már a Mol Magyar Kupa első fordulójában fogadja hazai pályán a BVSC-Zugló csapatát.