Hihetetlen: megint az utolsó másodpercben mentett pontot a Szőreg!

A röszkei döntetlent követően hétvégén a Zsombó csapatát fogadta a Szőreg a Csongrád-Csanád megyei megye III. 18. fordulójában.

Az őszi mérkőzést a Zsombó nyerte 2:1, és most sem kezdte jól a mérkőzést a Szőreg: két súlyos védelmi hiba után előbb Mihállfy Zsolt, majd pár perccel később Németh Tamás is gólt szerzett. A félidőre 2:0-ás vendég vezetéssel vonulhattak a csapatok a pihenőre. A szünetben Csordás József bátrabb játékot kért csapatától, aminek meg is lett az eredménye, mert egyre inkább átvette a mérkőzés irányítását a hazai gárda.

Az utolsó 20 percben egyre többet lépett fel a támadásokkal a védősorból Istókovics Márk és Illés Tibor is, ami minőséget hozott a Szőreg támadójátékába. A 82. percben góllá érett a mezőfölény: Földi Róbert lövését még védte Gajdó Szabolcs, de a kipattanóra érkező Télessy lövését már nem tudta hárítani, így visszajöttek a mérkőzésbe Cziberéék.

Az utolsó 10 percben tovább fokozta a nyomást a Szőreg, több helyzetet is kidolgoztak, de az egyenlítő gól csak az utolsó másodpercben született meg. Kövesi Szabolcs szögletét Illés Tibor fejelte vissza középre az üresen hagyott Csordás Gábor elé, aki 3 méterről a kapuba kotorta a labdát. Ezzel a múlt heti mérkőzéshez hasonlóan az utolsó másodpercben tudott egyenlíteni és pontot menteni Csordás József együttese. Hogy ez szerencse-e, vagy az akarat diadala? Ki tudja?

Csongrád-Csanád Megyei III. osztály 18. forduló

Szőreg – DSC – Zsombó SE 2:2 (0:2)
2022.03.20 – 15:00, Szeged-Szőreg, Szőreg Sportpálya

Szőred – DSC: Madaras Péter-Télessy Péter, Illés Tibor, Kövesi Szabolcs, Pásztor Károly, Istókovics Márk, Csordás Csanád, Bakos János, Hegyközi Ferenc Zsombor, Czibere László, Földi Róbert
Cserék: Orvos Csaba, Szentesi Erik, Csordás József, Csordás Gábor

Zsombó SE: Gajdó Szabolcs, Bálint Vilmos, Longa Ádám István, Mocsári Gyula, Leidecker Martin József, Gyuris Dávid, Bényi Benedek, Németh Tamás, Timkó Zoltán, Rárósi Péter, Mihálffy Zsolt
Cserék: Németh Kristóf, Zetkó Zoltán, Mihálffy Gergely, Nagy Bence

Gólszerzők: Télessy Péter, Csordás Gábor illetve Mihállfy Zsolt, Németh Tamás

A Zsombó 18 ponttal a 9., a Szőreg 16 ponttal a 10. helyen áll a tabellán.