Csak a felnőttek nyertek a hétvégén a Siklósi FC-nél

A Siklósi FC labdarúgócsapata, 2021

Az egyesület három csapata is bajnokit játszott a hétvégén, de az U16 és az öregfiúk is kikaptak. A felnőttcsapat viszont győzni tudott a Kétújfalu ellen, ezzel továbbra is az élmezőnyben várhatja a következő fordulót.

Kétújfalu SE – Siklós FC
2021.09.25 – 16:00,  Kétújfalu (Kétújfalui sportpálya)
Játékvezető: Jakab Attila, asszisztensek: Maráz Zsolt, Ormai Bálint

Gólszerzők: Varga Zoltán, Pfeiffer Bence illetve Schmidt Péter Miklós, Czibere Patrik (2)

Nikotinmentes hevítőrudak

A mérkőzésről a Siklós FC facebook oldala számolt be:

Szombaton délután a felnőtt csapatunkkal Kétújfaluban léptünk pályára, ahol egyértelműen az volt a célunk, hogy folytassuk az ezt megelőző három mérkőzésünkön mutatott – mindhárom esetben győzelemmel párosuló – sikeres szereplésünket.

Az első félidőből még nem telt el 20 perc, amikor már két góllal vezettünk, és ez a megnyugtató előny egy kicsit később ennek a duplája is lehetett volna, ha Sztojka Alex, majd utána Bősz Krisztián is berúgja a maga 100 %-os ziccerét (mindketten már csak a kapussal álltak szemben, amikor Alex a kapu fölé bombázott, Krisztián pedig a kapu mellé gurította a lasztit). És persze voltak még kisebb helyzeteink is ebben a játékrészben, de a négy-öt gólos vezetésünk helyett a szünetben meg kellett elégednünk “csak” kettővel.

A második 45 percben is “nekünk állt a zászló”, mi játszottunk egyértelmű fölényben, ennek ellenére egészen a 80. percig kellett várni az újabb találatunkra. Az immár háromgólos előnyünk – tíz perccel a meccs vége előtt – pedig egészen megnyugtatta a csapatunkat, olyannyira, hogy a hazaiak a 85. percben szépíteni tudtak, a 90. percben pedig újabb gólt szerezve majdnem nyílttá tették a mérkőzést – a két perces hosszabbításban azonban egyenlíteniük már nem sikerült.

Összefoglalva a látottakat, kijelenthetjük, hogy egy olyan találkozón kellett izgulnunk a győzelemért az utolsó percekben, amelyen egyébként akkor már – túlzás nélkül – legalább 7-8 góllal kellett volna vezetnünk…”

Az U16-os és az Öregfiúk bajnokság mérkőzéseinek eredményei:

AutoCity Volkswagen Baranya Megyei I. osztály np ffi U16
Siklósi FC – Pécsi Sportolda SE 1 : 2 (1 : 0)
Gólszerzők: Ledő Bence Balázs illetve Szakály Levente Rudolf, Paulovics Dávid
Az egyesület közösségi oldalán az alábbi értékelés olvasható:

“A mérkőzés előtt a tabella második helyén álló serdülőink szombaton délelőtt a forduló rangadóját játszották itthon az éllovas Pécsi Sportolda ellen. A srácaink már a találkozó elején megszerezték a vezetést, és ezt az egygólos előnyt sokáig meg is tudták tartani, a vendég fiatalok azonban a 63. percben egyenlítettek, a 85. percben elért találattal pedig a maguk javára fordították az állást, így végül – teljesen megérdemelten – ők szerezték meg a győzelemért járó három pontot.

Az az igazság, hogy a mieink a második félidőre teljesen elkészültek az erejükkel, ezen kívül egy kiállítás miatt a 72. percben emberhátrányba is kerültek (ekkor Kalányos Sándort állította ki tőlünk – jogosan – a játékvezető), és ezt a két dolgot együtt már nem bírta el a csapatunk a láthatóan jobb erőnléttel rendelkező – és az emberelőnyt is jól kihasználó – ellenféllel szemben.”

AutoCity Volkswagen Megyei I. o. ffi np Öregfiú id. Dárdai P. csoprt:

Pécsi Sportolda SE – Siklós FC 6 : 2 (2 : 0)
Gólszerzők: Scheffer Péter (2), Varga Balázs (2), Belanka Károly, Hencz Attila illetve Göncző Gábor, Kolompár Kálmán

Kép: A Siklósi FC Facebook oldala (Sweetie Photo)

Nord - Prémium minőségű horvát mobilházak