Debütáltak a Mini Nindzsák

A Teskánd SE U11 lánycapat Bozsik tornán, csapatkép, 2021

Bátran játszottak a Teskánd KSE U11-es lánycsapat tagjai életük első Bozsik tornáján múlt szombaton. Az Andráshida SC által szervezett tornán a “Mini Nindzsák” egyetlen lánycsapatként indultak, és tisztességesen helytálltak.

A lányok 1 győzelmet arattak, kétszer döntetlen értek el, és csak egy alkalommal kaptak ki. Az eseményről a Teskánd KSE Facebook oldala számolt be. A lányok szereplését Nagy László foglalta össze:

“Nagy izgalommal várta leány utánpótlás csapatunk az első Bozsik tornáját! Szombaton (09.25-én) Andráshida SC vendégeként egyetlen csak lányok által alkotott utánpótlás csapatunkkal Bozsik tornán vettünk részt. Ellenfeleink csak fiúkból álló csapatok voltak.

Az első mérkőzésen Gellénházát Németh Dóra Tiara góljaival 2-1 arányban győzték le . Ezt követően Nagykapornak ellen egy 1-1-es döntetlen született ahol szintén Németh Dóra Tiara volt eredményes. Harmadik mérkőzésen Csesztreg csapatától 4-1-es vereséget szenvedtek a lányok , itt Orsós Katalin lőtte csapatunk becsület gólját. A negyedik meccsen ismét az a Gellénháza következett akit az első körben legyőztek a lányok de Németh Dóra Tiara gólja csak az 1-1-es döntetlenhez volt elegendő.

Nem látszott a lányokon a megilletődöttség bátran játszottak és ahogy a fentiek mutatják eredményesen is. Sokat kell még tanulniuk fejlődniük de a hibák ellenére – amiket javítunk- elégedett vagyok csapatommal és szeretném megköszönni a lányok teljesítményét. Ezek a tornák nagyon jót tesznek az önbizalmuknak és kiválóan szolgálja a fejlődésünket is…”

Nord horvát mobilházak - mobilehomes.hu

A képek forrása: az egyesület Facebook oldala