Fizetés és szállítás

A Futballista.hu webshopban megrendelt termék átvételére jelenleg az alábbi három  módon van lehetősége:

  • Kiszállítás valamelyik csomagpontra, vagy csomagautomatába (MPL. Foxpost, Packeta)
  • Házhozszállítás megadott címre (MPL, Packeta)
  • Személyes átvétel Szegeden

A fizetési módok jelenleg:

  • Átutalás előre bankszámlánkra
  • Utánvétes fizetés (futároknak, csomagátvételi pontokon)
  • Bankkártyás fizetés (csomagautomatákban, csomagátvételi pontokon)
  • Készpénzes fizetés személyes átvételkor

Kiszállítás

KiszállÍtás csomagautomatába, csomagpontra

A rendelés leadásakor a Pénztár oldalon, a térképes keresőn kiválasztott csomagpontra, vagy automatába küldjük a megrendelt termékeket. A futárszolgálattól fog minden esetben értesítést kapni a csomag feladásáról, a megérkezés idejéről, és az átvételi határidőről. A Packeta (Csomagkuldo.hu) futárszolgálat automatái, csomagpontjai és a Foxpost automaták mellett az MPL csomagautomatáit is igénybe veheti, illetve kérheti csomagját az MPL-lel szerződésben álló Mol benzinkutakra, vagy COOP üzletekbe. Media Markt üzletekbe, de bármelyik magyarországi Posta fiókba is kérheti “Postán Maradó”-ra a küldeményt. 

Házhozszállítás megadott címre

A csomagot futár fogja önnek kézbesíteni a megadott szállítási címre. Ha nem a lakcímére kéri a kiszállítást, akkor feltétlenül adjon meg a pontos szállítási címet is a pénztárban. MPL futárszolgálat sikertelen kézbesítés esetén értesítőt hagy a kiszállítási címen, a csomagot pedig a helyileg illetékes postafiókba szállítja vissza, ahol az értesítőn szerepló határidőig át tudja venni a csomagot. Az értesítőt minden esetben vigye magával!

Személyes átvétel Szegeden

Személyes átvételre Szegeden van lehetőség. Jelenleg fizikai üzlettel nem rendelkezünk, így a rendelésnél megadott címre szállítjuk ki a megrendelt termékeket. A kiszállítás előtt telefonon egyeztetünk a rendelésnél megadott telefonszámon. 

Fizetés

Átutalás előre bankszámlánkra

Ezt a fizetési módot választva Önnek a végösszeget (vételár és szállítási költség) a visszaigazolást követően banki átutalással kell megfizetnie azt. Az átutaláshoz szükséges adatokat (Bank neve, jogosult, bankszámlaszám, stb) e-mailben fogja megkapni. Minden esetben figyelje email címe levélszemét (spam) mappáját is, mert néhány esetben a szolgáltató spamnek minősíti a webáruházak leveleit. A csomag összeállítása és kiszállítása a teljes végösszeg megérkezését követően történik. Átutalásos fizetés esetén a megjegyzés rovatba mindig adja meg a rendelésazonosítót! 

Utánvétes fizetés

Bármelyik kiszállítási módot választva lehetősége lesz utánvétes módon fizetni. Ez azt jelenti, hogy a vételárat és a szállítási díjat elegendő akkor kifizetni, amikor a csomagot átveszi a futártól, a csomagátvevő helyen, vagy a csomagautomatából. A futároknál és a csomagpontok esetében lehetőség van készpénzzel, vagy kártyával fizetni, de ne egyes átvevőhelyek csak bankkártyás fizetést fogadnak. Csomagátvétel előtt mindig tájékozódjon az fizetési lehetőségekről

Készpénzes fizetés személyes átvételkor

Személyes átvételkor, készpénz fizetéses számla ellenében készpénzel is fizethet. Sajnos, egyelőre ez esetben bankkártyás fizetésre nincs lehetőség.

Bankkártyás fizetés weboldalunkon keresztül.

Jelenleg webshopunkon keresztül nincs mód bankkártyás fizetésre. Dolgozunk a megoldáson.