Gombócból is sok

Szilvás gombócok

Nem ment jól az utóbbi két fordulóban a Deszk SC-nek. A hétvégén a nulla ponttal utolsó helyen álló Apátfalva ellen javíthatnak Papp Endre fiai.

Két hete 4:1-re kapott Kiskundorozsmán, múlt héten pedig a Makó II-től szenvedett 6:0-ás vereséget a Deszk csapata. Vas Dominik mára 10. percben megszerezte a vendégeknek a vezetést, majd Bohák Dominik növelte két gólra a Makó előnyét a félidő vége előtt. A második félidőben sem tudott komoly helyzetet kialakítani a hazai csapat, míg Bohák Dominik és Baranyi András két-két góllal növelte a vendégek góljainak számát. A 0:6-os végeredménnyel a Makó a 8. helyre jött fel, a Deszk pedig visszaesett a 12. helyre.

“Két mérkőzésen 10 kapott gól, az gombócból is sok.” – hangzott fel a nézőtéren a mérkőzés lefújását követően. Bizony, a Deszknek össze kell szednie magát, hogy elkerülje a kieső-zónát. Hétvégén az eddig pont nélküli Apátfalván javíthat az újonc.

Nikotinmentes hevítőrudak

Csongrád-Csanád Megyei I. osztály 7. forduló

Deszk 0 (0) – Makó II. 6 (2)
Deszk, 80 néző. Vezette: Hajdú Dávid – kiválóan (Krisán, Tóth G.).
Deszk: Szabó G. – Török Gy., Pióker Ti. (Nagy G., 76.), Táncos (Salánki, 57.), Hovanyecz, Adamov, Markovics (Gémes Sz., 72.), Huszti, Varnyú, Fóris (Pióker Ta., 46.), Földi (Tarjányi, 62.). Edző: Papp Endre.
Makó II.: Mityók – László (Szilvási, 82.), Giba, Kardos Á., Baranyi (Guti, 70.), Bakos, Vas K. (Kis Zs., 76.), Bartucz M. (Tamás, 76.), Bohák D., Czebe (Bán, 70.), Kórász. Edző: Koczkás Zoltán.
Gólszerzők: Vas (10.), Bohák D. (38., 59., 85.), Baranyi (65., 69.).

Az edzők a delmagyar.hu -nak nyilatkoztak:

Papp Endre:

“Ahogy tavaly, most sincs hatgólos különbség a két csapat között. Ez is az én csapatom, most mutatkozik meg, milyen erősek is vagyunk.

Koczkás Zoltán:

Gratulálok a csapatomnak, megérdemelt győzelmet arattunk. Most lettünk csapat a megyei I. osztályban, jó játékvezetés mellett kitettük szívünket-lelkünket a pályára.