Három gólos hátrányból állt fel a Csengele

A Csengele futballcsapata

Három–nullás hátrányból állt fel a Csengele Újszent­ivánon a Pázsit ellen.

A hazaiak nagy tempóban kezdték a meccset. Már a 7. percben megszerezték a vezetést Huszta László Álmos góljának köszönhetően. A 32. percben Hegedűs Zénó góljának örülhettek a hazaiak, majd 2 perccel később Huszta duplázni tudott. A félidőben 3:0-nál úgy tűnt sima hazai siker lesz, de a második félidőben Csengele erőre kapott.

Az 50 percben érkezett Bárkányi Bence szépítő találata. A 78. percben Piros lap villant Yansane Malicknak, így a hazaiak 10 emberrel voltak kénytelenek folytatni a mérkőzést. Csengele kihasználva a lehetőséget a 80. percben már megszerezték a második góljukat, ezúttal Szalai Boldizsár volt eredményes. A 87. percben Versegi Zsolt találatával sikerült egyenlíteni a vendégeknek. Az utolsó percekben a győzelmet is megszerezhette volna Csengele, de a góllövőlistát vezető Szalai az üres kapu mellé gurította a labdát. így a végeredmény 3:3 lett. A Csengele KSE ezzel 42 ponttal a 3. helyen a tabellán mindössze 7 ponttal elmaradva a FK Szegedtől.

Szegedi Pázsit SE – Csengele KSE 3–3 (3–0)

Újszentiván, 15 néző. Vezette: Hegyesi Gábor (Minda, Kucsora M.)


Szegedi Pázsit SE: Malick – Ludányi, Hegedűs (Gaál), Elek, Huszta, Márkus, Molnár, Tóth G., Csonka, Bárány, Perényi (Simai). Edző: Arató Tamás.


Csengele KSE: Mindák – Kócsó (Tóth Szi.), Lesták, Kovács E. (Lajos), Lenkei, Nagy T., Barta, Pekurár (Versegi), Bosánszki M., Bárkányi, Szalai. Játékos-edző: Bosánszki Mihály.


Gólszerzők: Huszta (7., 34.), Hegedűs (32.), ill. Bárkányi (50.), Szalai (80. – 11-esből), Versegi (87.).
Kiállítva: Malick (78.).
Jók: Malick, Perényi, Huszta, Hegedűs ill. Nagy T., Kócsó, Pekurár, Lenkei.

A beszámolót Rakonczai Árpád írta.
Fotó: Kun-Szabó Tibor (Facebook)