Három pontot hozott haza a rivális Bordány otthonából a Szőreg

Bordány - Szőreg U19-es futballmérkőzés, 2021

Az Csongrád-Csanád megyei U19 -es bajnokság “A” csoportjának a rangadóján 2:1-es első félidő után a tartalékos vendégek megfordították a mérkőzést.

A hazaiak már a 9. percben vezetést szereztek Czékus góljával, majd Szabó növelte a Bordány előnyét. A félidő hajrájában Demirci Ali szépített, így partiban maradtak a szőregiek. A második félidőben feljavult a vendégek védelme, és Rácz Gellért góljával ledolgozták a hátrányukat, az utolsó 10 percben pedig Demirci duplájával el is hozták a három pontot a riválistól.

Nikotinmentes hevítőrudak

A mérkőzést Rácz Balázs, a vendégek edzője értékelte:

“Egy színvonalas meccset láthattunk a mai napon. Sajnos sok sérült és betegünk van, így csak 2 cserével tudtunk kiállni a rivális Bordány ellen. Az első félidőben elaludtak a jatékosaim, amit kihasznált az ellenfél és 2:0-ás vezetésre tett szert. A 41. percben Rácz Gellértet ellen a 16-oson belül elkövetett szabálytalanságot követően a büntető rúgást Demirci Ali érvényesítette.

A második félidőben nagy küzdelmet láthattunk mindkét csapattól. A 70. percben Rácz Gellért a 16-os sarkáról remekül elvégzett szabadrúgása a vágódott a bordányi kapuba. Döntetlen állásnál a védelmünk felszívta magát és nem hagyott sok lehetőséget az ellenfélnek, majd Demirci Ali a 80. és 88. percben bebiztosította a 3 pontunkat. Gratulálok a csapatnak a győzelemhez illetve további sok sikert kívánunk a bordányi csapatnak!”

Bordány SK – Szőreg RSE 2 : 4 ( 2 : 1 )

Gólszerzők: Czékus, Szabó illetve Demirci (3), Rácz