„Magabiztos győzelmek a Sükösd ellen”

Nemesnádudvar - Sükösd labdarúgómérkőzés, 2021

A Nemesnádudvar U19 5:1-re, a felnőtt csapat 3:1-re verte a Sükösdöt szombaton. A Nemesnádudvari KSE Facebook oldala számol be a kettős győzelemről:

“Hat pontos borünnepi hétvége, magabiztos győzelmek Sükösd ellen

Már az első félidőben két gólos előnyre tettünk szert Nébl Martin és Schmidt góljaival. A második félidőben ellenfelünk csak szépíteni tudott, majd egy gyors góllal Keresturi újra két gólra növelte előnyünket. A különbség akár nagyobb is lehetett volna, de így is szép győzelmet arattunk a szomszédvár ellen.

Ifjúsági csapatunk egy nagy arányú 5:1-es győzelmet ünnepelhetett a sükösdi fiatalok ellen. Gratulálunk nekik is.”

Nikotinmentes hevítőrudak

A Sükösd SC közösségi oldala is beszámol a kettős vereségről; a szerkesztők az idei kevésbé jó szereplés egyik okának azt látják, hogy eddig a 40 feletti, „túlkoros” kulcsjátékosok pótlására irányuló fiatalítási kísérlet nem zökkenőmentes. Türelmet és kitartó szurkolást kérnek szurkolóiktól:

“A felnőtt csapat 2:0-ás félidő és Zsikó Viktor kiállítása ellenére becsülettel helyt állt, Lógó Zsolt jegyzi a sükösdi találatot.

Az idei kevésbé sikeres eredmények okát a generációváltásban is kereshetjük. Néhány kulcsemberünk már “túlkorosnak” mondható: Tamás Károly 43, Pesti László 48, Végh Gábor 40, Szabados Miklós pedig 43 éves. Az ő helyükre keresi Zsók József játékos-edző a megfelelő embereket a fiatalokban: Kolompár Kevinben (16 éves), Petrás Gergőben (17 éves), Rácz Erikben (16 éves), Ruff Martinban (16 éves), Nagy Balázsban (17 éves) és Szabados Dánielben (19 éves).

Az új csapat sikeres szerepléséhez viszont hosszabb idő kell, ezért a szurkolók az eredményektől függetlenül türelmesen skandálják a továbbiakban is, hogy HAJRÁ SÜKÖSD!!!

Az ifjúsági csapat 5:1-es vereséget szenvedett, gólunkat Balázs Renátó Alex szerezte.”

Nord - Prémium minőségű horvát mobilházak

Nemesnádudvari KSE – Sükösd SC 3 : 1 (2 : 0)

Gólszerzők: Nébl Martin, Schmidt Endre, Keresturi Tamás illetve Lógó Zsolt