Megindokolhatatlan durvaság az U19-es meccsen

Sándorfalva - Deszk U19-es futballmérkőzés 2021

A Sándorfalva – Deszk U19-es, 2:1-re végződött mérkőzésen megmagyarázhatatlan durváság miatt két vendégjátékost is mentő vitt el a pályáról.

A Csongrád-Csanád megyei U19-es bajnokság “C” csoportjában Sándorfalván vendégeskedett a Deszk csapata. A mérkőzést Kovács Lóránt, Gémes Raul illetve a vendégek Mácsár Dávid góljával 2:1-re nyerte a hazai együttes. A mérkőzésen szokatlanul kemény, helyenként megmagyarázhatatlan durva játékot mutattak a sándorfalvi fiatalok; a mérkőzés első félidejében két komoly sérülés miatt mentőt kellett hívni.

Nikotinmentes hevítőrudak

Sándorfalvi KSE – Deszk SC 2 : 1 (1 :1)

Gólszerzők: Kovács L, Gémes illetve Mácsár

A mérkőzést Tóth Tibor a Deszk SC elnökségi tagja értékelte:

“Nehéz a mai napot értékelni, amikor már a mérkőzés elkezdése után fél órával két játékosunk miatt is ki kellett hívni a mentőket. Jelen tudomásom szerint egyikük egy bokaszalag sérülés miatt dőlt ki hosszú hónapokra, míg másik játékosunk egy hátba rúgás következményét heveri napokig. Az már csak hab a tortán, hogy még a mérkőzés után egyik játékosunk testvérét is inzultus érte a sándorfalviak részéről. A hazai csapat 2 pirossal, négy sárgával, 2 góllal tartotta otthon a három pontot. Gratulálni nem tudunk nekik, gondolom érhető. Jó kapcsolatot ápolok a sándorfalvi vezetőkkel, remélem levonják konzekvenciákat…”