Ez lesz Csongrád-Csanád megyében hétvégén

Futball kapus labdát tart a kamera felé

Igazi rangadót nézhetnek meg a Csongrád-Csanád megyei megye I-ben a futball rajongók: a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a második helyen álló Tiszaszigetet fogadja, igaz vendég győzelem esetén most nincs esély helycserére, mivel 5 ponttal vezeti a bajnokságot az éllovas. A másik pénteki mérkőzés és izgalmas lehet, ugyanis a Hódmezővásárhely a Szentest látja vendégül. Szombaton az Algyő – SZVSE, Mórahalom – Kiskundorozsma, Balástya – Deszk és az FK Szeged – UTC mérkőzések közül válogathatnak a labdarúgás kedvelői.

FANTASZTIKUS AJÁNLATOK

A megyei másodosztályban szombaton a sereghajtó Szeged Pázsit SE Sándorfalvára látogat, míg Szegváron szomszédvár rangadót láthatnak a kilátogatók, ugyanis a masszív középcsapat Mindszent utazik hozzájuk. Vasárnap az első helyen álló Ásotthalom a negyedik Makó II-t, a második Bordány II az ötödik St. Mihályt fogadja. Székkutasra a Mártély, Apátfalvára pedig a Tömörkény érkezik majd pontot, pontokat gyűjteni, míg a Csengele Csanyteleken, az Üllés pedig Csongrádon fog vendégeskedni.

A megye III-ban szombaton délelőtt Sándorfalva a Pusztamérgessel, míg délután a Csanádpalota az Öttömös, a Forráskút a Zákányszék, a Baks a Zákányszék csapatával ütközik majd meg. Vasárnap a Földeák – Algyő, a Szőreg – Zsombó és a Ruzsa – Bordány mérkőzéseket rendezik meg.

A legalsó osztály Homokhát csoportjában Feketszéli Domaszék – ESK Kiskundorozsma, Gyálarét-LS 2015 – Tömörkény KSE II, Csengele KSE II – Fülöp Sportegyesület, Üllési ISE – Dóc KE, Szatymazi SE – UTC 1913 Labdarúgó Kft, KSE Balástya II – Tápéi ESK mérkőzések lesznek megtekinthetőek a 9. fordulóban. A Tisza-Maros csoportban Eperjes Fc – Nagylak Fc, Tiszasziget Se Megye IV. – Kübekháza Se, MAS SE – Újszentiván – Pázsit Se II, Szikáncs Lc – Ópusztaszer Sportegyesület, Maroslele Se – FK 1899 Szeged II mérkőzésekre várják a hazai és vendég szurkolókat a szervezők.

Fotó: pixabay.com