Ezen besírsz: ilyen a gólöröm lassítva!

Karl Porter humorista gólöröme a a londoni Up The Creek Comedy Clubban

Karl Porter, a britt stand-up humorista óriási sikert ért el a közelmúltban a londoni Up The Creek Comedy Clubban előadott jelenetével. A jelenetben a futballisták gólszerzését és a gólt követő gólörömöt parodizálta lassított felvétel szerű előadásmódjával. A pali zseniális!

Ma már bőven 30 millió fölött jár a videóinak a nézettsége a közösségi oldalakon, de a megosztást követően alig pár óra alatt több százezren látták a humoros jelenetet.

A 30 éves humorista egyébként egész életében a Liverpool FC szurkoló volt, gyakran utánozta a gólünnepélyeket, amikor kisfiú volt. Olyan játékosokat figyelt meg, mint Steven Gerrard, Michael Owen és Wayne Rooney.

Kis korom óta nézem a gólörömöket, és próbálom tökéletesíteni őket. Ki akartam próbálni a színpadon is, mert ez valami teljesen más, mint a megszokott dolgok. Van valami humor a gólörömökben, alkalmanként annyira megmosolyogtatóak a gesztusok, az arckifejezések.

A jelenetet világszerte megosztották olyan neves médiumok, mint a Sky News, ESPN, TalkSport, a BBC és a Canadian Breakfast Television is interjút készített vele. Kétségtelen, hogy Karl berobbant a stand-up comedy porondjára, reméljük, hogy mielőbb láthatunk majd tőle Szoboszlai Dominik gólöröm “paródiát” is.

A jelenetet:

Forrás: SkyNews