Gólzápor, zivatar Szőregen

Madaras kapus a Szőreg - Csengele II edzőmeccsen

Visszavágóra utazott a Csengele II csapata vasárnap Szőregre; az előző hétvégén elszenvedett 8:4-es vereségen akartak szépíteni Tóth Szabolcsék. A vendégek egyetlen cserével érkeztek az edzőmecsre, a Szőregnek most viszont volt 3 bevethető cserejátékosa, akik közt ott volt az 59 éves Takács László Taki bá’ is, aki gyakran edz a csapattal. Csordás József edző feladatát távollétében Orvos Csaba látta el.

Hevítőrudas webshop banner

A Szőreg most is gyorsan belekezdett a gólgyártásba és negyed óra alatt háromszor találtak be a hazaiak kapujába. A mérkőzés a 40. percben félbeszakadt egy gyors zivatar és a közeli villámlások miatt, de 4-5 perc volt csak a kényszerű szünet. A második játékrészben a fizikai és mentális fáradtság miatt a csengeleiek játéka szétesett, egyre többet veszekedtek egymással, így a végére az egy héttel korábbinál nagyobb arányú győzelmet aratott a Szőreg.

Szőregi játékosok

A kiemelkedő kapus-teljesítmények mellett meg kell említeni, hogy a Szőreg góljaihoz a 60-hoz közeledő Taki bá’ is hozzájárult egy elegáns góllal. A Csengele együttese kedden a Kiskunfélegyháza II ellen javíthat, míg a Szőreg vasárnap a másik újonc Deszk II együttesével játszik felkészülési mérkőzést.

Szőreg - Csengele II edzőmecsc: csengelei futballisták

Csengele II

Szőreg – Csengele II 9:1 (4:1)

Szeretnél a saját, vagy kedvenc csapatodról híreket olvasni? akkor írj nekünk!