Gyenge kezdés után feljavult a Mindszent

Futballabda a hálóban

Az első három fordulóban kikapott a mindszenti gárda, de azt követően feljavult a játéka, és az azt követő két mérkőzésen 4 pontot begyűjtve kezdte meg a menekülést a kiesési zónából.

Az FK 1899 Szegedtől 4-1-re, a Tömörkénytől 4:0-ra, majd a Székkutastól 4:1-re a Tisza parti gárda. Az azt következő két mérkőzésről a Mindszenti SC Facebook oldala számolt be:

“Ezután következett a Balástya elleni hazai mérkőzés: már a 8.percben Rakozov Krisztián góljával vezettünk, amit a 27.percben Galambosi Dávid, majd a 31.percben Tódor Dániel gólja tett jelentős előnnyé. 5 perc múlva a Balástya szépített, de még a félidő előtt Gémes Mihály góljával jelentős előnnyel vonulhattunk az öltözőbe. A második félidőben nem tudtuk az előnyünket növelni, sőt a Balástya izgalmassá tette a végjátékot: újabb két gólt szerzett, de egyenlíteniük nem sikerült. így a csapatunk megszerezte idei első győzelmét.”

Nord - Prémium minőségű horvát mobilházak

Az ötödik fordulóban a negyedik helyen álló Sándorfalva otthonába utaztak Csatlós Tamásék, de nem kezdődött jól számukra a mérkőzés. Az első félidőben kétszer is bevették Lucza Ferenc kapuját a hazaiak, majd a fordulás után Tápai góljával már 3:0-ra vezetett a Kurucsai irányította gárda. Amikor már mindenki azt gondolta, hogy eldőlt a meccs, a Mindszent 8 perc alatt egyenlíteni tudott:

“…ekkor úgy tűnt, hogy eldőlt a mérkőzés, de a Mindszent nem így gondolta, és a 70.és a 75.percben Csatlós Tamás duplájával visszajöttünk a meccsbe. Sőt, a 78.percben Csikós Sándor góljával már egyenlő volt az állás: 3:3. A hátralévő játékidőben mindkét csapatnak volt kapufája, amely eldönthette volna a meccset, de maradt a 3:3, és a pontosztozkodás.

A Mindszent szombaton a Csanytelek FC csapatát fogadja, amely ellen otthon a legutóbbi négy mérkőzését megnyerte.

Sándorfalvi KSE – Mindszenti SC 3 : 3 ( 2 : 0)

Gólszerzők: Csikós J. Szanka Á., Tápai G. illetve Csatlós T. (2), Csikós Sándor.