Két gólós hátrányból fordított a Csengele II, mégis hárommal kikapott

Dóc - Csengele futballmérkőzés, 2022.03.26.

Változatos mérkőzésen tudott fordítani két gólos hátrányból a vendég csapat, végül mégis pont nélkül tért haza.

Mészáros Normann és Elekes Gábor góljaival már a 4. percben két gólos előnyre tett szert a Dóc, de a félidő végére Dorogi András találatával előbb szépített a Csengele, majd Kovács Ernő és Kónya Gergő is be tudta venni a hazai kaput, így a szünetre 1 gólos vendég vezetéssel vonulhattak a csapatok.

A második játékrészben a Dóc Elekes gyors góljával kiegyenlített, majd Hódi István, Krajnyák Attila és Gulyás Richárd is betalált a Király Richárd által védett kapuba. Fordulatos, gólzáporos meccsen így magabiztosan tartotta otthon a három pontot Kószó Balázs csapata.

Csongrád-Csanád Megyei IV. osztály Homokhát csoport, 16. forduló

Dóc KE – Csengele KSE II 6:3 (2:3)
2022.03.26 – 15:00, Dóc, Dóc Sportpálya

Dóc: Kordás Martin- Krajnyák Attila, Mészáros Norman Ákos, Elekes Gábor, Mészáros Dominik, Lippai György Ákos, Bitó Attila, Bitó Róbert, Gulyás Richárd, Török József, Hódi István
Cserék: Martonosi Attila, Tielesch Gergely, Rovó Márk, Kószó Balázs

Csengele KSE II: Király Richárd, Fogas Péter, Vincze Ferenc, Bera Norbert, Kiss Tamás, Dorogi András, Tóth Krisztián, Kovács Ernő, Kónya Gergő, Fejes Ádám, Lesták Ottó
Cserék: Ursui Károly

A mérkőzést Kun-Szabó Tibor értékelte:

“0:2-ről még tudtunk fordítani de a kapusunk a második félidőben óriási hibákat vétett. Ez vezetett a vereséghez.”

A dóci csapat edzője, Kószó Balázs az alábbiakat nyilatkozta az összecsapásról:

“A korán szerzett két gólt követően kiengedtük a mérkőzés irányítását a kezünkből, és fordítani tudott a Csengele. A szünetben rendeztük sorainkat, rendet tettünk a fejekben, aminek hatására a második félidőben megfordítottuk a meccs kimenetelét. Gratulálok csapatomnak, küzdeni tudásból jelesre vizsgáztak a mai napon! Bebizonyították, hogy ha végig koncentrálunk, és élesek maradunk, akkor a kevésbé sikeres őszi szezon után tavasszal feljebb tudunk kerülni a tabellán.”