Pokoli hőségben játszotta második edzőmeccsét a Szőreg

Futball labda a deszki focipályán

Rácz Balázs fiataljai Deszken látták vendégül a Pikó László által vezetett megye II-es Szentmihály SE együttesét szerda délután.

A rettentő hőség ellenére mindkét gárda szép számmal jelent meg a deszki sportpályán; a hazaiak hat, míg a vendégek négy cserejátékossal tudtak gazdálkodni. A mérkőzést a meleg miatt közös megegyezéssel három 30 perces “harmadban” játszották le a csapatok.

A megszűnt Deszk II fiataljaival feltöltött Szőreg becsületesen helytállt a mérkőzésen, nem látszott megilletődöttség senkin az osztálykülönbség ellenére. Egyik csapat sem tudott huzamosabb ideig dominálni és mezőnyfölénybe kerülni, de a hazaiak teljesítményén az utolsó 15 percben már látszódott a fáradtság. A találkozón gólt csak a Szentmihály tudott szerezni az összecsapáson: Nagy Norbert, Belaidi Ajád, és Barczány Kende is be tudta venni Rrepák Dárius kapuját 3:0-ra legyőzve ezzel a endéglátókat.

A Szőreg játéka sokkal meggyőzőbb volt, mint az előző heti megye I-es Deszk elleni mérkőzésen, és a csapatával ismerkedő Pikó László szintén elégedett volt a Szentmihály teljesítményével.

Rácz Balázs, a Szőreg edzője az alábbiakat mondta a mérkőzésről:

A mai meccsen nagyon látszódott, hogy nincs összeszokva a fiatal csapat és sajnos az erőnlét is elfogyott a srácokban. Két edzés után nem vártam csodát, de úgy gondolom edzésekkel és egy kis összecsiszolódással simán felvesszük a lépést a megye 3-as csoportban.

Pikó László, a Szentmihály SE edzője is értékelte a látottakat:

Jó hangulatú, helyenként ritmusos mérkőzés elérte a célját. Csapatommal most ismerkedek, mindenki hozzáállásával elégedett vagyok. Szimpatikus, fiatal ellenfelünknek sok sikert kívánok a bajnoksághoz! …és mindkét csapatnak gratulálok ehhez a mérkőzéshez, “pokoli hőség” volt!

Szőreg DSC – Szentmihály SE 0:3 (0:1, 0:2, 0:3)

Szőreg DSC: Repák Dárius – Raffai Olivér, Király Ádám, Laskovics Marcell, Hegyközi Ferenc, Dávid Levente, Csordás Csanád, Szente Dávid, Kovács Dániel, Zsikai Márió, Farkas Ádám
Cserék: Bernáth Alex, Nacsa Imre, Márk Máté, Bakos János, Zelman Dávid, Csordás Gábor
Edző: Rácz Balázs

Szentmihály SE: Vér Dávid – Barczány Kende, Csobán Róbert, Csobán Krisztián, Nagy Norbert – Antal Balázs, Magyar Béla, Klippel Ádám – Baján Zoltán, Belaidi Ajád, Farkas Benedek
Cserék: Török Máté (kapus), Ferge Attila, Fábián-Saleh Houssem, Kopasz Balázs
Edző: Pikó László

Gólszerzők: senki illetve Nagy Norbert, Belaidi Ajád, Barczány Kende

Fotó: Csordás Gábor