Szőregi győzelem az újonc Csengele II ellen

CSengele II - Szőreg edzőmeccs, 2021

Vasárnap délután a Csengele frissen alakult megye IV-es csapata fogadta a megye III-as Szőreget egy barátságos, felkészülési mérkőzésre.

A nyaralások, nyári munkák, családi programok miatt mindkét gárda erősen létszámhiányosan jelent meg a találkozón: a hazaiak egyetlen egy cserével álltak ki, a vendégeknél az utolsó pillanatban visszalépő játékosok miatt még Csordás József mesternek is pályára kellet lépnie, hogy meglegyen a 10 mezőnyjátékos. Így fordulhatott elő, hogy a Szőregben egyszerre három Csordás játszott: apa, fia és a nagybácsi.

A fullasztó hőségben, 20-30 néző előtt lejátszott mérkőzésen a vendégek kezdtek jobban. A szemmel láthatóan  az összeszokottság hiányával szenvedő hazai védők között rendre kiugró szőregi támadók több formás támadást is vezettek. Tóth Szabolcséknak nem igazán sikerült a megye IV gólkirálya, Pásztor Károly és az önmagához képest jó formában játszó Kövesi Szabolcs hatástalanítása, így az első félidőben hatszor kellet középkezdéshez felállniuk. A hazaiak becsülettel küzdöttek, nem adták fel és még a szünet előtt kétszer sikerült betalálniuk Madaras kapujába. 

CSengele II - Szőreg edzőmeccs, 2021 - a Csengele csapata

A 2:6-os, gólzáporos első játékrész után a második félidőben kevésbé élvezetes játékot láthattak a nézők. A fáradtság és a meleg miatt a csapatok játéka szétesett, a mezőny sokszor szétszakadt, de ennek ellenére 2-2 találatot szerzett mindkét alakulat.  A felkészülés elején lévő csapatok a megye egyik legjobb minőségű pályáján játszhattak egy kellemes iramú, jobbára sportszerű edzőmeccset. A csengelei Kun-Szabó Tibor második számú alakulata a hétvégén idegenben vághat vissza a szőregieknek.

Hevítőrudas webshop banner

Csengele II – Szőreg 4 : 8 (2 : 6)

Gólszerzők: Nagymihály Norbert (2) ,Ursui Károly(2) illetve Pásztor Károly (3), Kövesi Szabolcs (2), Orvos Csaba (1), Csordás Csanád (1), Csordás Gábor (1)