0:2-ről nyert a KISE a Rákosmente ellen 4:2-re

Futballabda műfüves pályán háttérban focikapuval

A BLSZ II. osztályának 2. csoportjában az őszi záró fordulóban a Rákosmente FC a KISE csapatát fogadta az Újlak utcai RKSK Sporttelepen.

Papírforma szerint hazai győzelmet vártak a szurkolók, és ennek megfelelően kezdtek is a vendéglátók. A szünetre Ott Márk góljával egy gólos rákosmenti előnnyel vonultak a csapatok, majd a második félidő elején egy újabb Ott találattal növelte előnyét Nagy Árpád együttese.

Ez után következett, amire senki nem gondolt: megtáltosodott a KISE. Kevesebb mint negyed óra alatt Maurovics Márk mesterhármasával előbb utolérte, majd át is vetté a vezetést Salkovics Gábor fiai. A mérkőzés hajrájában még Balog Csaba is betalált a hazai kapuba, kialakítva ezzel a 2:4-es végeredményt.

A mérkőzést Salkovics Gábor értékelte a Pestifoci.hu -nak:

Amikor a második félidő elején 2-0-ra vezetett az ellenfél, akkor úgy éreztem, baj lesz. Szerencsére nem lett, mert feljavultunk, és talán az ősz egyik legjobb félidei játékát nyújtottuk. Nagyszerű egyéni teljesítmények voltak, és közülük csak néhányat említenék. Kezdem Maurovics Márk mesterhármasával, de Tatai Tamás, Gazdag Tamás és Fábián Ádám is átlagon felülit produkált. Ezzel a győzelemmel „beleférünk a hétbe”, ami a BLSZ II. osztályú tagságot jelentené jövőre is. Nem lesz könnyű feladat ezt a pozíciót megtartani tavasszal, de igyekszünk.

BLSZ II. osztály 2.csoport 13. forduló

RÁKOSMENTE FC – KISE 2 : 4 (0 : 1)

Budapest, RKSK Sporttelep (Újlak utca). 2023.11.25 – 16:00

Rákosmente Fc: Vatamány Miron Demeter, Nagy Márk, Veress Dusán Flórián, Kampó Dávid, Potocska Roland Milán, Péterfai Benedek András, Vattai Balázs, Balog Tamás, Roha Levente, Ott Márk, Duhonyi Szilárd
Cserék: Hay László Márk, Nagy Patrik, Vágó Csaba, Nagy Márk, Barta Simon, Angel Márk, Ott András
Vezetőedző: Nagy Árpád

KISE: Jámbor Milán, Dankó Balázs, Ulicsák Bálint, Maurovics Márk István, Fábián Ádám, Gazdag Tamás, Tatai Tamás, Balog Csaba Szabolcs, Hanák Patrik Ferenc, Grosswald Vilmos, Husi Gergely
Cserék: Aszódi Bálint, Oláh Zoltán, Szabó Bence, Grosswald Vilmos
Vezetőedző: Salkovics Gábor

Gólszerzők: Ott Márk (2) illetve Maurovics Márk István (3), Balog Csaba Szabolcs

Forrás: pestifoci.hu
Fotó: pexels.com