Új szakosztályvezető Csákánydoroszlón

Futball meccsen szakértő elemzi a mérkőzést

Új szakosztályvezető veszi át a Vas vármegye megyei első osztályában szereplő Csákánydoroszló munkájának koordinálását: a tisztséget mostantól Biczó Gábor látja majd el. A hírről a Csákánydoroszló KSE Facebook oldala számolt be.

A frissen kinevezett vezető az az alábbiak szerint nyilatkozott kinevezéséről és az előtte álló feladatokról, tervekről.

Hétvégi meccs után meglepetésként ért, mikor Dénes Miklós a csapat elnöke, feltette a kérdést hogy elvállalom e ezt a pozíciót a csapatnál, természetesen igennel válaszoltam! Érkezésemmel és a vezetőséggel, próbáljuk a csapatot, a környezetet még stabilabbá tenni!

Úgy gondolom az igazolásokban-programszervezésben-támogatók megszerzésében nagy segítségére lehetek a csapatnak, illetve szeretnénk az utánpótlást is színvonalasabbá tenni! U.Milán mellé edzőt/edzőket szeretnénk mert tudom hogy neki 4-5 korcsoportot “vinni” sok!

Felnőtteknél mint tudjátok Danyi Péternek munka miatt, át kellett adnia a vezetőedzői feladatot Kurucz Ádámnak, aki szerintem a lehető legjobb választás volt, segítője ugyanúgy maradt Bedőcs Zoltán. Petit természetesen várjuk vissza, csapathoz majd.

Ádámmal nagyon sokat nyertünk, ezt érzi a csapat is! Mindenki keményen odateszi magát edzésen és meccsen is egyaránt! Csapat mentalitását látva, én úgy gondolom, hogy bármelyik csapat ellen, ha nem is esélyesként lépünk pályára, de pontot/pontokat tudunk rabolni tavasszal. Ebben biztos vagyok, és tudják a srácok is.

Nem lesz könnyű dolga Biczónak, hiszen csapata a 16 résztvevős bajnokságban a téli szünetre a tizenharmadik helyen vonult, 11 vereség mellett 4 győzelmet tudott csak elérni ősszel, a 40 kapott gól mellett csak 19 gólt szerzett a 15 mérkőzésen, ráadásul az utolsó hat mérkőzését elveszítette a gárda, melyek közül különösen fájó az Alpok Zirkon VÉP VSE ellen 9:2-re elvesztett mérkőzés.

Sok sikert kívánunk a sportembernek és a csapatnak!

Forrás: Facebook

Fotó: Csordás Gábor