A megyei foci nevetséges mélységekbe zuhan – kifakadt a Tiszaalpári SE elnöke

A Tiszaalpár SE szurkolói szurkolnak futballmérkőzésen

Szokatlan Facebook postban fakadt ki Dr. Patak Sándor, a Bács-Kiskun megyei megye II-as Tiszaalpári SE elnöke. Szerkesztőségünk sok mindenben egyetért vele, ám a velős véleménynyilvánítás okáról nem tudunk részleteket. Íme a nyilatkozat:

Kedves felnőtt focisták!

Az elnökséget – beleértve engem – azért választották meg, hogy meghozzam azokat a döntéseket, amelyek szükségesek az egyesület folyamatos működéséhez. Ezt mi eddig mindig teljesítettük.Most is hoztunk egy döntést, amely alapján mindenkinek hozzá kell járulnia 2e forinttal a csapat finanszírozásához. Ebből a pénzből fogjuk fizetni az üzemanyagköltséget, míg az edzői bér kifizetését továbbra is az egyesület vállalja. Az UP játékosok szülei 1,5e Forintot fizetnek havonta.
Ha ennek tudatában bármelyikőtök elvárja, hogy a presztízsét vesztett, 11. helyezett, 3. osztályú csapat edzésre és meccsre sem járó tagja ne fizessen tagdíjat, az nyugodtan mondja ezt ki, hadd nevessünk rajta . Aki egy doboz cigi árát havonta nem hajlandó szánni a csapatára, a kedvenc sportjára, arra amiben fene mód tehetséges és jól érzi magát, hát mit mondjak….

Az Egyesület gyökeres szemléletváltást fog megvalósítani ha tetszik, ha nem, aminek a lényege, hogy megszűnik a játékosoknak történő feltétlen megfelelés, Az egyesület biztosítja a sportolási lehetőséget – a saját feltételei szerint – a falu lakosságának. Ha ez elfogadható, akkor várunk szeretettel mindenkit, ha nem akkor nem szükséges igénybe venni ezt a szolgáltatást. Nem fogunk meghátrálni, aki beáll a sorba, azt tisztelni fogjuk, a többieket elfelejtjük!Nincsenek sztárok, nincsen ingyen cipő, nincsen zsarolás.
Foci, edzés, alázat, akarat. Ezek vannak. Akinek ez hiányzik, annak itt nincsen helye tovább.A megyei foci nevetséges mélységekbe zuhan, megyei III. osztályban is futball kurvák szerepelnek, pénzért adják el kétes tehetségüket, cserben hagyva a nevelőegyesületüket. 1-2 ember (egyelőre név nélkül) sértettsége vagy saját önös érdekei miatt igyekszik manipulálni az egyesületünk játékosait. Ezek a szarrágó emberek az egyesület szégyenei, akiknek a gerince helyén maximum gumicukor tekereg. Aki rájuk hallgat, az nyugodtan tegye amit jónak lát, de az egyesület a továbbiakban nem kívánatos személyként kezeli őket és a pálya területére sem léphetnek be (ezt a következő közgyűlésen határozatba is foglaljuk).

Ébredjetek már fel végre „focisták”, mert sajnos rohadtul fordítva ültök a lovon….Akinek nem inge, természetesen ne vegye magára.

Amint új információink lesznek a szokatlanul kemény véleménnyel kapcsolatban, azonnal közöljük.

Fotó: a Tiszaalpári SE közösségi oldala