Bealudt a meccs elejébe a Szőreg U19, de fordított és továbbra is vezeti a csoportját

Szőregi RSE - Makó U19-es futballmérkőzés, 2021

Szombaton a Makó együttesét fogadta a Szőreg csapata, és nyernie kellett, hogy a táblázat élén maradjon, mert a Mórahalom is nyert Bordányban a Csongrád-Csanád megyei U19 bajnokság A csoportjában

Nem kezdődött jól a mérkőzés a Szőregnek, mert a 20. percben Telek Máté góljával vezetést szereztek a vendégek, de a félidő hajrájában szépíteni tudtak Iványi Zalán góljával. A második félidőt jobban kezdte a hazai gárda; Iványi Zalán és Demirci Ali góljával 3 perc alatt két gólos előnyt szerzett a Szőreg. Iványi újabb duplájával és a még csak 15 éves Kiss Csongor Attila góljával már 6:1-re is vezetett Rácz Balázs együttese, de a hajrában szépített a Makó, így 6:2-es végeredménnyel tartotta otthon a 3 pontot a hazai csapat.

Nord horvát mobilházak - mobilehomes.hu

Csongrád-Csanád Megyei U19 “A” 6. forduló
Szőreg RSE – Makó FC 6:2 (1:1)
2021.10.02 – 09:30, Szeged-Szőreg, Szőreg Sportpálya

Gólszerzők: Iványi Zalán (4), Demirci Ali, Kis Csongor Attila, illetve Telek Máté, Károlyi Martin Gábor

A forduló további eredményei:

Bordány SK – Mórahalom VSE 1:4 (0:0)
Tiszasziget SE – Contitech-Apátfalva SC 2:7 (0:0)
ESK Kiskundorozsma – Csongrád 0:2 (0:1)
Szentesi Kinizsi SZITE – St. Mihály FC 3:1 (1:1)

A mérkőzést Rácz Balázs, a Szőreg RSE vezetőedzője értékelte:

“Az első félidőben vagy aludtak a srácok, vagy még a péntek esti mulatozáson járt az eszük. Húsz perc után kaptunk egy szerencsétlen gólt és folytattuk a fejetlen játékot. A félidő vége előtt 2 perccel Iványi Zalánnak sikerült “szépítenie” az első félidő játékát. Szünetben egy alapos fejmosás után a 47 percbe Demirci Ali háttal a kapunak sarkalta be az ellenfél hálójába a labdát, ami megadta a lendületet a fiúknak. Iványi Zalánnak még 3x sikerült betalálnia, illetve a 15 éves Kiss Csongor is megmutatta a “nagyoknak” hogy helye van a csapatban. Köszönjük a sportszerű játékot Makónak és további sok sikert kívánunk nekik!”