Csak nevében volt rangadó: a Teskánd II kiütötte a Pókaszepetket

Technoroll Teskánd KSE II - Pókaszepetk SE futballmérkőzés - 2021

Az első félidőben eldöntötte a mérkőzést a Technoroll Teskánd KSE II. a Zala megyei megye III Észak csoportjában.

Az előzetesen rangadónak kikiáltott meccsen a 4. helyen álló Pókaszepetk esélyesként utazott a 6. helyezett Teskánd második csapatához, de a hazai csapat már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát. Egyed Dániel, Boronyák Tamás góljaira, Németh Norbert és Megyesi Xavér dupláira nem tudott válaszolni a vendég együttes. A teskándi Luter Alfonz 18. percben szerzett öngóljával csak szépíteni tudott a Pókaszepetk. A második játékrészben Gönz Ákos és Csécs zoltán góljaival tudtak szépíteni a vendégek, de Németh újabb duplájával, és Megyesi góljával tovább tudta növelni előnyét a Deák Ádám vezette gárda.

Nikotinmentes hevítőrudak

Technoroll Teskánd KSE – Pókaszepetk SE 10 : 3 (6:1)

Teskánd: Horváth P., Horváth K. (Pauliscsák B.) , Boronyák T. (Németh L.), Horváth M., Luter A. (Németh L.), Egyed D. (Cseke T.), Salamon D. (Keresztes T.), Szekeres F., Németh N. (Gerencsér M.), Megyesi X., Szita P.

Pókaszepetk: Prádli, Göncz, Farkas Á. (Németh), Farkas T., Honfi, Gergály B., Huszár (Gergály P.), Csécs M. (Varga.), Dén (Csécs Z.), Pásti, Csécs Z.

Gólszerzők: Boronyák T. (26), Egyed D. (11, 46), Németh N. (10, 29, 53, 63), Megyesi X. (30, 36, 84) ill. Luter (öngól 18), Göncz (51), Csécs Z. (80)

A mérkőzést Deák Ádám, a Tecnoroll Teskánd KSE II vezetőedzője értékelte az egyesület Facebook oldalán:

A múlt heti vereség után az eddig veretlen Pókaszepetk ellen sem várt könnyű feladat ránk. Az első perctől érezni lehetett, hogy egy teljesen más szellemiségben játszó csapat lépett pályára mint Egerváron, és azonnal kapujukhoz szögeztük az ellenfelünket. Az első félidőben tetszés szerint értük el góljainkat és magabiztos 6:1-es vezetés tudatában is kértem a fiúkat, hogy a második 45 percben is ugyanebben a szellemiségben lépjenek pályára és akkor nem lesz gond. Hála isten mindenki átérezte a mérkőzés fontosságát és úgy játszott, ahogy kell, bátran, alázatosan, céltudatosan segítve társait és a csapatát. Úgy gondolom, hogy ilyen arányban is teljesen megérdemelten nyertünk meg egy közönségszórakoztató mérkőzést melyen csapatunk megmutatta valós erejét. Sok sikert kívánunk a továbbiakban a Pókeszepetk csapatának! Jövő héten folytatás Salomváron, ahol szintén nem vár ránk egyszerű mérkőzés.

Kép: A Teskánd KSE Facebook oldala