Fordulatos mérkőzésen vettek elégtételt a balotaszállásiak a korábbi sérelmekért

Balotaszállás - Kaskantyú futballmérkőzés - 2021

Otthon győzte le a Balotaszállás FC a Kaskantyúi FSE csapatát, amellyel az ötödik helyre jött fel a tabellán a Bács-Kiskun megyei megye III-as bajnokság Közép csoportjában.

Balotaszállási FC – Kaskantyúi FSE 5 : 3 (2 : 2)
Balotaszállás, 80 néző. Vezette: Kvala István (Szász Gyula, Kollár Kitti)
Gólszerzők: Petrezselyem J.(2), Földes P. (2), Teremi Z. illetve Molnár D., Makó Zs., Dézsi T.

A mérkőzésről a Balotaszállási FC Facebook oldala számolt be:

Labdarúgó csapatunk rangadóra készült, hiszen a vendég gárda 2 győzelemmel, 1 döntetlennel, és 1 vereséggel a tabellán egy hellyel előttünk állt. Ráadásul tudja mindenki, hogy mi történt Csengődön, ahol végig szidalmazták a csapatunkat a kaskantyúi játékosok. Természetesen elégtételt akartunk venni, de nem szájjal, hanem sokkal inkább a játékunkkal.

Nord - Prémium minőségű horvát mobilházak

A 16. percen sikerült megszereznünk a vezetést; egy kirúgott labdát Teremi fejelt vissza a mezőnybe, mellyel  Petrezselyem János indult el a kapu elé, ziccerben kicselezte a kapust és a hálóba passzolt. 1-0. Ezt követően akadtak lehetőségek mind a két kapu előtt, azonban gólt a vendégek értek el. A 35. percben Molnár lövése talált utat Szűcs Csaba kapujába. A 43.percben újra nálunk volt az előny. Petrezselyem Jánossal szemben szabálytalankodtak a vendég védők a büntetőterület sarkánál. A tizenhét-tizennyolc méterről elvégzett szabadrúgást Földes Péter rúgta a rövid oldalra, és a labdát a kapus csak beljebb segíteni tudta: 2-1. Két perc sem telt el és ismét egál volt; Makó tartotta meg elöl a labdát, majd kicselezte két védőnket és tizenöt méterről pontosan célzott Szűcs kapujába.  Ezzel 2:2-es döntetlennel ért éget az első félidő.

A második félidő elején hidegzuhanyként ért minket, hogy az 54. percben Dézsi szabadrúgása landolt a kapunkban. Hat perccel később Petrezselyem János húzta vissza az ellenfél játékosát, Bódit akinek ez nem tetszett és megütötte játékosunkat. Játékosunk sárga, az ellenfél piros lapot kapott. A 77. percben Petrezselyem beadását Teremi előbb a kapufára, majd a hálóba továbbította: 3-3. Négy perccel később Földes Péter passzolt Petrezselyem Jánosnak, aki lefordult védőjéről majd csőrrel bepasszolta a labdát a kapuba. És még mindig nem volt vége. A 86. percben Földes Péter szerzett agresszíven labdát, majd passzolt Nagy Levedinek, aki visszapasszolt a feladónak. Földes átvette a labdát és tizenhat méterről bombázott az ellenfél kapujába.

A meccs krónikájához tartozik, hogy a 90. percben Schveitzer Milán szabadrúgását kivédte a kapus, de megfogni nem bírta, és a kipattanót Vincze Gergő bombázta a kapuba, ám a játékvezető szerint zavarta a kapust és nem adta meg a találatot.

A következő fordulóban a Balotaszállás Császártöltésre látogat Kaskantyú pedig a Kecel FC második számú csapatát látja vendégül.

Olvasnál a saját csapatodról is híreket, cikkeket?