Nagy hajrával csak pontot menteni tudott a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II

Szeged Grosics Akadémia II - SZVSE mérkőzés

Pénteken a Grosics Akadémia II megye I-es csapata fogadta a 4. forduló nyitómeccsén a SZVSE együttesét  a Szent Gellért fórumban. Izgalmas mérkőzésen 3:3-as döntetlennel ért véget a szegedi rangadó.

Nagy iramban indult a mérkőzés,  a vendégek második támadásából gól is született. Taci forgatta át a labdát Kormányosnak,  remek beadására Taci érkezett, aki a bombaerővel fejelt a léc alá. A félidőben kemény mezőnymunkát zajlott a pályán,  de gól már nem született. Több kemény belépőt is láthattak a nézők az első játékrészben, Bálint Dániel játékvezetőnek ötször kellet a sárga lapot felmutatnia az első 45 percben.

Nikotinmentes hevítőrudak

A második félidőt megint a SZVSE kezdte jobban, egy lesállás miatt érvénytelenített gól után az 54. percben újra Taci talált a hazai kapuba. 2:0-s állásnál cserélt a hazai csapat: pályára lépett Daru Bence, a korábbi NB II-es gólkirály, aki új lendületet hozott a Grosics Akadémia második számú csapatának a játékába. A vasutasok keményen védekeztek, de Darut egyik kilépésénél csak szabálytalanul tudták szerelni a 16-oson belül. A megítélt büntetőt Szűcs Zsolt értékesítette.

A gólt követően még jobban nyomott a  hazai csapat, de a vendégek hősiesen védekezve őrizték előnyüket. Sőt, a 82. percben  Csamangó egy óriási sprint után a növelni tudta a SZVSE előnyét. Talán már elhitték Kelemenék, hogy  megnyerték a mérkőzést,  de a majd’ kétméteres Daru a 87. percben szögletből fejelt  Sági Viktor kapujába, majd egy perccel később Szűcs is betalált. Az utolsó percekben a vendéglátóknak volt még lehetőségük a győzelem megszerzésére is, de maradt a 3:3-as döntetlen.

Szeged-Csanád Grosics Akadémia II – Szegedi VSE PizzaMonster 3-3 (0-1)

Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt labdarúgó bajnokság, 4. forduló

2021. szeptember 10. (péntek) 16:30

Szeged, Szent Gellért Fórum

Játékvezető: Bálint Dániel, asszisztensek: Minda Gábor és Szabó László

Szeged-Csanád Grosics Akadámia II: Takács, Bokros, Ludánszki, Papp, Farkas, Ábrahám, Szűcs, Holcsik, Veszelka, Bitó, Papp Á.
Cserék: Ábrahám helyére Murár (46′), Veszelka helyére Daru (56′) és Holcsik helyére Csípai (82′)
Vezetőedző: Andorka Péter

Szegedi VSE PizzaMonster: Czirják, Kormányos, Csamangó, Mészáros, Rádai G., Pócs, Fülöp, Kelemen V., Csanádi, Beretka, Taçi
Cserék: Beretka helyére Papp Á.T. (66′) és Csanádi helyére Rádai B. (74′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Gólszerzők: Andi Taçi (SZVSE) 5′ és 54′, Szűcs Zsolt (Szeged-Csanád GA) 69′ és 88′, Csamangó Tibor (SZVSE) 82′ és Daru Bence (Szeged-Csanád GA) 87′
Sárga lapok: Mészáros Zoltán (SZVSE) 17′, Ábrahám Balázs (Szeged-Grosics GA) 18′, Ludánszki Bence (Szeged-Csanád GA) 23′, Andi Taçi (SZVSE) 28′, Beretka Péter (SZVSE) 30′, Csanádi István (SZVSE) 51′, Kormányos Kolos (SZVSE) 68′, Murár András (Szeged-Csanád GA) 72′ és Rádai Bálint (SZVSE) 74′

Forrás: A SZVSE honlapja