Elhalasztott meccsen nyert a Deszk II

Deszk II - FK 1899 Szeged mérkőzés 2021

Szeptember 1-én játszották le az első fordulóban elhalasztott Deszk SC II – FK 1899 Szeged II mérkőzését a Csongrád-Csanád megyei megye IV Tisza-Maros csoportjában.

A mérkőzés elején a deszkiek meglepték a vendégeket, a 20. percben Takó, Tarjányi és Salánki góljaival már 3:0-ra vezetett a Rácz Balázs irányította gárda. Az első félidőben Salánki újabb találatával és Dávid Levente góljával a szünetre 5:0-ra növelte előnyét a Deszk II.

Nikotinmentes hevítőrudak

A fordulás után Sávai ugyan szépíteni tudott, de a 62. percet követően Salánki 5 perc alatt lőtt triplájával 7 gólra növelte az előnyét a hazai gárda. Kaiser Rezső szépítő góljára a csereként beállt Horváth Noel tudott válaszolni a mérkőzés hajrájában, ezzel kialakítva a 9:2-es végeredményt.

Második győzelmével, +10-es gólkülönbséggel első helyen áll a Deszk II a bajnokságban a szintén 6 pontos Újszentiván-Pázsit SE II és MUFC-Duocor csapata előtt.

Deszk SC II – FK 1899 Szeged II 9 : 2 (5 : 0)
Szeged-Szőreg, Szőreg Sportpálya
Játékvezető: Soós István, Asszisztensek: Szabó Márk, Szabó Róbert

Deszk SC II: Hadobás Kornél-Máté Márk, Király Ádám, Szente Dávid, Salánki Márk,Földes Zsombor, Dávid Levente, Tarjányi Marcell, Rácz Gellért, Takó Soma, Simon Dániel

Csere: Nagy András, Horváth Noel, Kozák Péter

Gól: Salánki (5), Dávid, Tarjányi, Takó, Horváth N.

FK 1899 Szeged II: Harasztos Róbert-Laczkó Zoltán, Módra Tamás, Vozár József, Kaiser Rezső, Bánfi Martin, Muhi Alex, Sávai Zoltán, Nikolényi Gábor, Bánfi Krisztián, Murka Tibor   

Csere: Öry Richárd, Kurai Levente, Borbola Viktor Bence, Muhi László Viktor, Tóth Dávid, Soós István

Gól: Sávai, Kaiser

A mérkőzést Rácz Balázs, a Deszk II edzője értékelte:

„Kezd összeállni a csapat és a játékunk, ami gólokban is megmutatkozott. Külön elismerés illeti Salánki Márkot, akinek sikerült ötször betalálni az FK Szeged II kapujába. Sajnálom, hogy amikor biztossá vált a győzelmünk, a srácok időnként komolytalanná váltak.”

Szeretnél a saját csapatodról is híreket, beszámolókat olvasni?