Újra a Gyomaendrődi FC vezeti a tabellát

Csabacsűdi GYLSE - Gyomaendrődi FC mérkőzés - 2021

Magabiztosan nyert a Gyomaendrőd a Békés megyei megye I-es bajnokság harmadik fordulójában. A szomszédvári Csabacsűd otthonában járt az újonc együttes, és a jobb első félidei játékával begyűjtötte a három pontot, így jobb gólkülönbséggel ismét vezeti a tabellát.

A gyomaendrődiek erőteljes letámadásos játékkal lepték meg vendéglátóikat, és ez szemmel láthatóan megzavarta a csabacsűdieket. Olyannyira, hogy 20 perc után Papp Krisztián gólja és Barna Viktor dupláját követően már háromgólos hátrányba kerültek.

Négy gólos félidei játékállást követően a második játékrészt is jól kezdte a vendégcsapat, de a 60. perc környékén kicsit  „belealudtak” a meccsbe, így Kiss Gábor és Rafaj Roland is szépíteni tudott. A két gól újra életet és tüzet hozott a mérkőzésbe, de a kettős emberelőnybe kerülő Gyomaendrőd Sebők Martin hajrában szerzett találatával eldöntötte a 3 pont sorsát.

Hevítőrudas webshop banner

A mérkőzést követően a hazai szurkolók egy része nehezen viselte a vereséget, olyannyira, hogy tettlegességre is sor került.

Csabacsűdi GYLSE–Gyomaendrődi FC 2–5 (0–3)
Csabacsűd, 120 néző. Vezette: Tóth Imre.

Csabacsűdi GYLSE: Petrovics – Sovány, Kasik (Sándor), Rafaj, Viszkok D., Viszkok Cs., Pecznik, Kiss G., Urbancsok, Király, Endrefalvi. Edző: Sechna Gábor, Kiri Mihály.

Gyomaendrődi FC: Vastagh – Bartik (Piss), Valach (Forgács), Szilágyi B. (Tímár O.), Pásztor (Dávid), Szabó P., Barna V., Hanea (Eg ri), Hunya, Papp K., Sebők. Edző: Kovács Gyula.

Gólszerző: Kiss G. (58.), Rafaj (64.), illetve Papp K. (12., 48.), Barna V. (13., 19.), Sebők (86.).

Kiállítva: Sovány (62.), Pecznik (85.).

Forrás: bmsextra.hu, adatbank.mlsz.hu

Fotó: Babák Zoltán

SZERETNÉL A SAJÁT CSAPATODRÓL IS HÍREKET, BESZÁMOLÓKAT OLVASNI?