Jó csapatok és jó játékosok – színvonalas hétvége lesz a Kék Mókuson

A Kék Mókus 2023 kispályás labdarúgó torna +45 mérkőzései a labdafogó hálón keresztül nézve

Az előző hétvégén a Zengő Alföld 34. Kék Mókus-kupa 45 éven felettieknek rendezett torna csoportmérkőzéseinek mérkőzéseit tekinthették meg a futball rajongók az Etelka soron, ezen a hétvégén a +35-ös korosztály selejtezőit rendezik meg a Felső Tisza-parti csarnokban. A mérkőzések délelőtt 9-kor kezdődnek, és a helyi ismert labdarúgók mellett számos magasabb osztályt, válogatottságot is megjárt futballisták fogják emelni a torna színvonalát.

A 35 felettiek küzdelmeit két négyes csoportban bonyolítják le, ahonnan az első két helyezett fog mindkét csoportból továbbjutni a december 27-i gálára. A Szegeden jól ismert Ficak, Fit World O’Neill és Vár Söröző mellett kecskeméti, mezőhegyesi, kiskunfélegyházi csapatok is neveztek a rangos tornára.

A Mezőhegyes Papp Kft. csapatát Bárányos Zsolt (agyar kupa győztes, hatszoros válogatott), Pozsár Gábor, Djordje Kamber és Lázár Zsolt erősíti, míg a Kecskemét Szakály Péter (négyszeres bajnok, hatszoros válogatott), Tisza Tibor (magyar bajnok, ötszörös válogatott), Balogh Béla (magyar kupa győztes, kilencszeres válogatott), Bori Gábor (egyszeres válogatott), Csordás Csaba, Némedi Norbert, Ábel Péter (strandfutball válogatott) nevezésével indul a dobogó legfelső fokának megszerzéséért.

Helyi ismert labdarúgókból sem lesz hiány, hisz a Vár Sörözőben ott lesz a szegedi szurkolók által közismert Germán Tamás, Bernát Péter, Buzási Péter, Alekszandar Jovanovics, Magyar György és Völgyi Dániel.

A +45-ben a hiba nélkül továbbjutott Maxx-Autó mellett még a Becstelen Brigantik és a Bárka Szeged kerete is garancia lesz a minőségi labdarúgásra ezen a borongós decemberi hétvégén.

A sporteseményt ingyenesen látogathatják meg az érdeklődők, minden bizonnyal teltházas lesz a rangos sportesemény.

A 34. Kék Mókus Kupa +35 korosztály sorsolása

A csoport

Bárka Szeged
Maxx-Autó
Kecskeméti TE
Ficak

Az A csoport mérkőzései

9:00: Bárka Szeged–Maxx-Autó
9.50: Kecskeméti TE–Ficak
10.40: Ficak–Bárka Szeged
11.30: Kecskeméti TE–Maxx-Autó
12.20: Maxx-Autó–Ficak
13.10: Bárka Szeged–Kecskeméti TE.

B csoport

Vár Söröző
Becstelen Brigantik
Fit World O’Neill
Papp Kft. Mezőhegyes

A B csoport mérkőzései

14:00: Vár Söröző–Becstelen Brigantik
14.50: Fit World O’Neill–Papp Kft. Mezőhegyes
15.40: Fit World O’Neill–Becstelen Brigantik
16.30: Vár Söröző–Papp Kft. Mezőhegyes
17.20: Papp Kft. Mezőhegyes–Becstelen Brigantik
18.10: Vár Söröző–Fit World O’Neill.

Fotó: Csordás Gábor