Kikapott Palotáson a címvédő Berkenye

Palotás SE - Berkenye SE futballmérkőzés, 2021

A Palotás SE látta vendégül a tavalyi bajnokot, de jó játékkal otthon tartotta a 3 pontot a hazai együttes.

A hazaiak már a negyedik percben megszerezték a vezetést: az ellenfél térfelének közepén megszerzett labdával Ocsovszkit ugratták ki, aki 16 méterről a kapus mellet tekerte a labdát a hálóba. A 34. percben egy baloldali szép kényszerítőzést követő beadásra érkezett Török Máté, aki a védőt megelőzve perdített a hosszúba. Ezzel a góllal, 2:0-ra növelte előnyét a Palotás SE. A második félidő 5. percében ismét Ocsovszkit ugratták ki, aki a kapust kicselezve gurított a kapuba. 3:0-ás állásnál több nagyszerű védést is bemutatott a vendégek kapusa, de a 71. percben már nem tudott segíteni: egy szögletnél a lecsorgó labdát Jambrich kotorta közelről a kapuba, beállítva ezzel a 4:0-ás végeredményt.

Nikotinmentes hevítőrudak

Nógrád megye, Megyei I. osztály, 9. forduló
Palotás SE-Berkenye SE 4:0 (2:0)
Palotás, 100 néző. Vezette: Kis Zs. (Nagy S., Elischer M.)

Palotás SE: Dankó – Sipos, Kotasz G., Kotasz E., Kurcsik (Hadrik, 55.) – Mladoniczki, Hegedűs, Jambrich S. (Duhonyi, 83.), Tóth M. (Veres, 77.) – Török M. (Szabó I., 79.), Ocsovszki (Jambrich B., 66.). Vezetőedző: Bódis Barna.

Berkenye SE: Debre – Szandai, Porvay, Földvári, Farkas – Pécsi (Rusvay, 46.), Hesz, Rottek, Dömök (Bogdán, 72.) – Mátyás P., Fábri. Játékos-edző: Rusvay Gergely.

Sárga lap: Jambrich S., Hegedűs, ill. Rottek

Gól: Ocsovszki (4., 50.), Török M. (34.), Jambrich S. (71.)

Bódis Barna a Palotás SE edzője értékelte a mérkőzést a nogradifutball.hu -nak:

Nagyszerű győzelmet arattunk hazai pályán, lelkes szurkolóink biztatása mellett. Amit elterveztünk, az első félidőben maradéktalanul teljesült. Ezt tudom mondani a második félidőre is. Biztosak voltunk a megfelelő pozíciókban és játékhelyzetekben. Jó döntéseket hoztunk. Hátul működött a védelem, egymást kisegítettük. Igazi csapatmunkával, azt gondolom, magabiztos győzelmet szereztünk.

Rusvay Gergely, a vendégek edzője értékelte a mérkőzést: 

Először is, gratulálok a Palotásnak, a játék minden elemében felülmúltak, mind akaratban, mind játékban. A mérkőzés elején borítékolható volt ez az eredmény. Tizenhárman érkeztünk a meccsre. A Berkenyének huszonkettes kerete van. Tudtam, hogy nehéz lesz ez az idei év, de azt nem gondoltam, hogy ennyire. Igazából, nem tudom a játékosokat motiválni, és most belülről sem tudtam annyit segíteni, mint amennyit magamtól elvárnák. Úgyhogy le fogok ülni a klub vezetőjével, és megbeszéljük a hogyan továbbot, de jelen pillanatban nagyon el vagyok keseredve és nem igazán tudom, hogy tudnék ezen a csapaton segíteni. Még egyszer gratulálok a Palotásnak és további sok sikert nekik a bajnokságban!

Taffix antivirális orrspray vírusok ellen

A mérkőzés összefoglalója:

Nord horvát mobilházak - mobilehomes.hu

Forrás: nogradifutball.hu

Fotó: Illés Győző (nogradifutball.hu)