Szeptember közepéig biztosan nem tud otthon játszani a Répcelak

Szarka Zoltán Sporttelep Répcelak

A Vas megyei megye I-es bajnokságban játszó Répcelaki SE Petőfi utcai sporttelepén június óta folytatódik az infrastruktúra korszerűsítése, felújítása. A munkálatok miatt egyelőre az otthoni mérkőzéseit is idegenben kell játszania a répcelakiaknak.

Az előző években kívül-belül megszépült a létesítmény: az öltöző folyosó, az öltözők, a büfé és a vizesblokk került felújításara, illetve a lelátót is korszerűsítették új székekkel és új padokat is szereltek a nézőtérre.

Mivel a játéktéren a fű mellett a gyomnövényzet is utat talált magának és elszaporodott, így annak kiirtását permetezéssel tervezte megoldani az egyesület. A gyep regenerálódását viszont késleltette a szokatlan aszályos nyár, így kénytelen a csapat pihentetni a pályát és a pályaválasztó jogot felcserélni. A hétvégi Csepreg elleni találkozót kénytelenek Bükön játszani, de nem kizárt, hogy további hazai meccseken kell “idegenben” játszani a Répcelaknak.

Répcelakon sikerült egy remek keretet összerakni nyáron, jelenleg a bajnokság harmadik helyén állnak, három mérkőzésből hármat megnyerve.

Finta László az egyesület weboldalán kéri a szurkolók türelmét, és szurkolásra buzdítja őket:

Bízunk benne,hogy szeptember végén olyan állapotba kerül a küzdőtér, hogy ismét hazai környezetben fogadhatja ellenfeleit a Répcelak. Addig pedig kérjük viseljék türelemmel a jelenlegi helyzetet és kísérjék el  a Répcelaki SE labdarúgó csapatát a mérkőzésekre, akik még nagyobb elánnal vetik bele magukat a küzdelembe. Hajrá Répcelak!

Forrás: repcelakisport.hu
Fotó: repcelakisport.hu