Öt meccsen három pirosat kapott, szögre akasztotta a stoplist

Labdarúgó játékvezető piros lapot mutat fel

Aki rendszeresen jár akármelyik vármegyei labdarúgó bajnokság meccseire, vagy csak figyeli a beszámolókat, tudhatja, hogy gyakran fordulnak elő furcsa, szokatlan, figyelemfelkeltő, megmosolyogtató pillanatok, események egy-egy ilyen derbin. Bármi megtörténhet és az ellenkezője is.

Az AutoCity Volkswagen Baranya vármegyei II-es bajnokságban szereplő Somberek fiatal játékosa Zsifkovics Dejan élen járt e szabadidős tevékenységben, hiszen a felnőtt bajnokságban öt bajnokin három piros lapot kapott, amihez két U19-es mérkőzésen további egy sárgát is begyűjtött és ha már “arra járt” az egy felnőtt kupameccsén is besárgázta magát.

A PMFC utánpótláscsapatában is megfordult, tehetséges futballista az elmúlt években játszott a Mohács, illetve a Komló első számú csapatában is. Az MLSZ adatbank szerint 253 mérkőzése van karrierje során, 65 gólt szerzett, 42 sárga, illetve 13 piros lapot kapott.

Az idei, 2023/24-es bajnokságban öt alkalommal lépett pályára a Kaitz Agro SOMBEREK SK felnőtt bajnoki mérkőzésein, ebből három alkalommal kellett idő előtt elhagynia a játékteret kiállítás miatt.

A Bama.hu híroldal megkereste a játékost, aki érdeklődésükre elmondta, hogy alapjáraton hirtelen haragú embernek ismerik és ő is annak tartja magát, de kiemelte, hogy a legtöbb játékvezető, akivel rövid karriere során találkozott alkalmatlan a játékvezetői feladat ellátására.

Forrás: Bama.hu

Kép: Istockphoto.com