90 perc alatt 7 sárgalap, 4 piros lap és 7 gól

Futballabda a hálóban

Az éllovas Csabrendek FC otthonába látogatott a tabella 5. helyén álló Balatonszepezdi ÖKSC csapata. Gólzáporos mérkőzésen szepezdi diadal született. Így lehet jellemezni a Veszprém megyei CoreComm SI megyei II osztályú felnőtt bajnokság mérkőzését. Legutóbb tavaly októberében találkozott egymással a két csapat és akkor 2:1-re a Csabrendeki sikerrel végződött a találkozó.

A visszavágón a pályán nagy elánnal esett egymásnak a csapatok. Szepezd a 28. percben szerezte meg a vezetést Kovács Kálmán révén. A 39. percben Berkes László találatával egyenlítettek a hazaiak, majd 3 perccel később fordítani is tudtak Buda József találatával. Félidőben 2 : 1 a hazaiaknak.
A második félidő 61. percében villan egy piros lap a Csabrendeki Kovács Milánnak. Horváth Albert a 64. percben eg

yenlített, majd a következő percben egy Csabrendeki játékos Kulman György rosszul ért labdába és az öngóljának köszönhetően Szepezd átvette a vezetést. ( 2 : 3 )
81. perc Orbán István egyenlíthetett a Csabrendekieknek. ( 3 : 3 ) Mindkét csapat játékosai a győzelemre voltak éhesek, de a sok szabálytalanságot a bíró megelégelte. 83. perc a Balatonszepezdieknél Mile Balázs is piros lappal vonult az öltözőbe, akit a 85. percben Inhof Tamás követhetett.

A hazai csapatnál is megszületett a 2. piros, így ők is 9 emberrel voltak kénytelennek befejezni a meccset. Ezenkívül 7 sárgalap is felvillant. Pados Benjamin a 88. percben érdemelte meg a piros lapos kiállítást. A 93. percben Szokolai Patrik eldöntötte a mérkőzést és góljával a Balatonszepezdi ÖKSC alakulata 3:4-es összesítésben mehetett haza bezsebelve a 3. pontot. Csabrendek Fc maradt az első helyen, míg a Szepezdi alakulat az Ősi PSK-t megelőzve feljött a 4. helyre.

CoreComm SI Megyei II. osztály felnőtt 22. forduló

Csabrendek FC –Balatonszepezd 3–4 (2-1)

Csabrendek, 100 néző. Vezette: Nedvesi Richard, Kiss Szabolcs, Szepesi Mihály
Csabrendek FC: Csordás R., Pados, Vastag (Orsós, 62.), Berkes, FAzekas, Csordás M., Péter (Orbán, 77.), Busa (Preininger, 68.), Horváth, Kovács, Kulman. Edző: –

BÖKSC: Kasza, Horvát,Bujdosó (Lippai, 90.), Kovács, Mészáros, Balázs, Krómer, Horváth A. (Leimeiszter, 68.), Zömbik, Primusz (Mile, 46.), Szokolai. Edző: –

Jók: Kovács, Horváth A., Szokolai, ill. Berkes, Busa, Orbán.

A beszámolót írta: Rakonczai Árpád
Fotó: pixabay.com