A végén döntött a SZVSE a Bordány ellen

Labdarúgók a Bordány - SZVSE futballmérkőzésen

Egy szervezett, bátor játékot vállaló Bordány SK ellen játszhatott a Szegedi VSE csapata.

A 36. percben a mérkőzés egyetlen sárgalapját Taci tudhatja a neve mellett, aki a 42 percben fejesével szerezte meg a vezetést a szegedieknek. A Bordány a 70. percig tartotta magát, viszont a helyzeteiket nem sikerült kihasználniuk. Egy 69. percben elvégzett szöglet után Beretka csúsztatásával azonban már meglett a második gól. A mérkőzés végére kijött az erőnlétkülönbség a két csapat között és a Bordányiakat az SZVSE játékosai felőrölték.

A 72. percben Taci duplázni tudott, majd a 87. percben Plichta Dominik Géza góljával a 0:4-es végeredmény is megszületett. Bár a vendégek elvitték a három pontot a Bordány több mint egy órán át szoros meccset játszott az SZVSE-vel, így nincs szégyenkezni valójuk.

Csongrád-Csanád megyei Megye I., 23. forduló

Bordány SK – SZVSE-PizzaMonster 0–4 (0-1)

Algyő, 50 néző. Vezette: Barta Norbert István – jól (Kőhalmi, Szabó M.)


Bordány SK: Csúri – Denkovity, Fodor (Meszes, 66.), Márki, Kemenczés, Farkas, Bozsó, Krizs, Mihalkó (Kozma, 75.), Visnyei, Sándor. Edző: Vasas Gábor.


SZVSE: Czirják – Kormányos (Amariutei, 78.), Lőrinc, Pócs (Deák, 78.), Mészáros, Rádai G., Beretka (Plichta, 72.), Fülöp, Nagy R. (Kelemen V., 72.), Káposzta (Papp Á., 54.), Taci. Edző: Paksi Péter.


Gólszerzők: Taci (42., 72.), Beretka (69.), Plichta (87.).
Jók: Bozsó, Denkovity, Visnyei, ill. Beretka, Fülöp, Plichta.

Beszámoló: Rakonczai Árpád
Fotó: Török János, delmagyar.hu