A visszavágón se bírt egymással a Földeák és a Zsombó

Földeák - Zsombó futballmérkőzés - 2022.03.04.

Az őszi 5:5-ös végeredménnyel záruló találkozó után, a tavaszi első fordulóban Földeákon találkozott újra a két együttes, de ahogyan ősszel, most is döntetlennel zárult a mérkőzés.

A téli átigazolási időszakban 5 játékossal erősítette meg keretét a Földeák, így az első fordulóban bő kerettel várhatta riválisát. Kapus posztra két futballistát is igazoltak: Báthory Imre és Szélpál József tért vissza Földeákra, emellett meghosszabbították Bálint Ákos szerződését. A Szikáncsból Dunai László érkezett a csapathoz, valamint bemutatkozhat a felnőttek között a 16 éves, saját nevelésű Bertóti Gábor – írja a Földeáki TC weboldala.

A mérkőzést a Zsombó kezdte jobban, és a 15. percben Mocsári Gyula góljával megszerezte a vezetést. A félidő közepén Horváth Gábor egyenlített, pontot mentve ezzel a hazaiaknak. A második félidőben gól már nem esett, így maradt a pontosztozkodás. A második félidő meglehetősen parázs hangulatúra sikerül, összesen 7 sárgalapot osztott ki a játékvezető. A hazaiak 16 éves játékosa, Bertóti Gábor 32 percnyi bizalmat kapott élete első felnőtt labdarúgó mérkőzésén.

Nikotinmentes hevítőrudak

Csongrád-Csanád Megyei III. osztály 16. forduló

Földeáki TC – Zsombó SE 1:1 (1:1)
2022.03.06 – 14:30, Földeák, Földeák Sportpálya

Földeáki TC: Báthory Imre-Nagy Rajmond,Csontos Gábor, Barta Roland, Orosz Attila, Zoppé Marcell, Megyaszai Szilárd, Bálint Máté Batik Zoltán, Horváth Gábor, Jójárt Illés
Cserék: Simon Gábor Lajos, Molnár Jenő, Dunai László, Farkas Dániel, Hartenstern Kevin, Bertóti Gábor

Zsombó SE: Lajkó Lóránt-Longa Ádám István, Megyeri Károly, Bálint Vilmos, Mocsári Gyula, Csikós Krisztián, Gyuris Dávid, Bényi Benedek, Németh Tamás, Rárósi Péter, Mihálffy Zsolt
Cserék: Balogh Donát, Leidecker Martin József, Mihálffy Gergely, Timkó Zoltán, Lajkó Lóránt

Gólszerzők: Horváth Gábor illetve Mocsári Gyula

Fotó: Csáki Dominik (foldeakitc.hu)