Egyelőre edző nélkül, 11 távozóval készül a Szeghalom a megye I-re

Szeghalmi futballista

Hajdú Csaba edző távozása mellett 11 játékos is elhagyta az előző idényben bronzérmes Szeghalmi FC csapatát. A távozók pótlása komoly fejtörést okozott a vezetőknek, eddig 6 új igazolással és újrakezdőkkel próbálják megerősíteni a csapatot a bmsextra.hu információi szerint.

A sárrétiektől távozók listája már korábban ismert volt, az érkezők névsora most lett nyilvános. Az egyelőre edző nélküli csapathoz érkezett az NB III-ba jutó Előre II-es csapatából Nagy Szabolcs (19) kapus, és védő posztra Czvalinga Márk (20) és Répási Balázs (20). A középpálya és a támadó szekció megerősítésére a dévaványai Marton Lajost (25), az ex-sarkadi Farkas József Richárdot (23) és a Püspökladányból Szabó Gábort (30) igazolta le az egyesület.

Hevítőrudas webshop banner

Az új igazolások mellett újrakezdőkkel is pótolják a a távozókat Sárréten; a védelembe Vincze Levente (19) és Csősz Bence (23) tér vissza, míg László Leventétől (18) gólokat vár a vezetés a támadóalakulatban.

A klub vezetői további igazolásokkal erőstenék a csapatot, de a legégetőbb kérdés most a Hajdu Csaba edző utódjának a megtalálása. Addig Nagy Mihály megbízott játékos-edzőként vezeti az edzéseket.

Fotó: Szeghalmi FC Facebook oldala