Kötelező győzelem Makón

A Szőreg RSE U19-es csapata Makón. 2022-ben

Győzelemmel kezdte a 2021/2022-es bajnokságot a Szőreg RSE U19-es csapata a bajnokság “A” jelű csoportjában.

A mérkőzésen jobbára a vendégcsapat akarata érvényesült, a védelem jól dolgozott, így a Makónak nem sok lehetősége adódott a gólszerzésre. A Szőreg az első félidőben eldöntötte a 3 pont sorsát; előbb Demirci Deniz, majd Csonka Marcell is gólt szerzett.

A mérkőzést Rácz Balázs a vendégek edzője értékelte:

“Makóra utaztunk a hétvégén, ahol kötelező volt a 3 pont megszerzése, hogy ne remegjen meg a dobogó alattunk. Mint minden szezon elején még fejben nem áll össze a játék, hogy mit is szeretnénk, de legalább a lelkesedéssel nem volt gond. Védelem nagyon szépen tette a dolgát, így a kapusunknak sok dolga nem akadt, de a támadásainkat elég sokszor nem tudtuk gólra váltani sajnos. Az első félidőben Demirci Deniznek sikerült betalálni a Makói hálóba majd rá 4 percre az újonnan bemutatkozó Csonka Marcellnek is sikerült gólt szerezni és bebiztosítani a 3 pontot. Van még mit javítani a játékon, de úgy gondolom 1-2 meccs és visszarázódnak a fiúk.”

Csongrád-Csanád Megyei U19 “A” 15. forduló

Makó FC – Szőreg RSE 0:2 (0:2)

2022.03.05 – 12:30, Makó, Makó Város Sportcentrum

Makó FC: Telek Máté-Szabó Krisztián. Nagy Csombor, Petrovics Krisztofer, Tóth Krisztofer Dániel, Varga Viktor, Horváth Gergő Zoltán,Schneider Levente, Mihály Tommy László, Fancsali Péter, Kurunczi Martin
Cserék: Hévézi Botond, Farkas Levente

Szőreg RSE: Tisza Bálint-György Csongor, Budai Zoltán, Demirci Ali, Csonka Marcell, Szente Dávid, Demirci Deniz, Mészáros Ákos, Földes Zsombor, Rácz Gellért, Király Ádám
Cserék: Kozák Gergely, Iványi Zalán, Kiss Csongor Attila, Jankó Dávid

15 forduló után a Szőreg a második, a Makó a 9. helyen áll a tabellán. A 16. fordulóban a Szőreg az Apátfalvát fogadja, a Makó pedig Bordányba látogat.