Matyelka ki-ki meccsre számít, kevés góllal

Futball labda_futbalista lábaival

Matyelka Tibor, a megye II-es Deszk csapatkapitánya tippelte meg a Csongrád-Csanád vármegyei, megye I-es bajnkoság hatodik fordulóban lejátszásra kerülő a mérkőzéseinek kimeneteleit.

Matyelka Tibor, a hős futballista

Balástya – Algyő

A hazai csapatnak nem igazán megy az új évadban, ez az eredményeiken meg is látszik. Viszont a vendégek jó formában vannak, teli kiváló játékossal. Vendég győzelemet várok!

Tiszasziget – SZVSE

A forduló rangadója! A nyár folyamán eléggé átalakult a hazai csapat, de az új játékosokkal kiegészülve igen masszívak, és hazai pályán bárkire veszélyesek lehetnek! Vendégek viszont a bajnokság fő esélyesei, kiváló játékosok alkotják a csapatot. Ki-ki mérkőzésre számítok, kevés góllal.

Makó – Ásotthalom

Újoncok csatája. Kiváló alkalom ez a hazai csapatnak, hogy megszerezzék az első győzelmüket! A vendégeknek viszont igen kiszámíthatatlan a teljesítménye, kérdés hogy a csapat melyik arcát mutatja majd! Hazai győzelmet várok!

Vásárhely – Doroszma

A fiatal hazai csapat igen kellemetlen ellenfél tud lenni odahaza. Bárkit képesek megszorongatni, ahogyan ezt tették a SZVSE ellen is. A dorozsmai csapat egy igen egységes gárda, évek óta együtt játszanak. Kiváló játékosok vannak a csapatban. Nem lesz egyszerű dolguk, ha mind a 3 pontot el szeretnék hozni. Döntetlenre tippelnék.

FK Szeged – Mórahalom

A hazaiaknak élet halál mérkőzés lesz ez. Egy pontjuk van és ha bent szeretnének maradni, akkor hazai pályán nyerniük kell. Egy biztos saját közönségük előtt mindenki 110%-ot fog beleadni, kérdés hogy mire lesz ez elég.

A vendégektől többet vártam, ugyan rendkívül fiatal csapatról van szó, egy kiváló edzővel az élen! A sorsolás sem igazán kedvezett nekik, hiszen a bajnokság két fő esélyese ellen léptek pályára az első két fordulóban. Azóta viszont újra a helyes út felé indultak. Kiváló mérkőzés lesz! Vendég győzelmet várok!

Bordány – Szentes

Újonc létére a bordányi csapat szépen teljesít és gyűjtögeti a pontokat. A hazaiaknak minden esélyük megvan a győzelemre!
Vendég részről egy alakuló fiatal csapatról van, pár rutinosabb játékossal kiegészülve! Maximális teljesítményt kell nyújtaniuk ha Bordányból pontot illetve pontokat szeretnének elhozni! Hazai győzelmet várok

A forduló mérkőzései az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre:

KSE Balástya – M-PERFECT HOME – ALGYŐ
2023.09.23., 16:00, Balástya KSE Sportpálya

TISZASZIGET SE – SZVSE-G-Falc Kft.
2023.09.23., 16:00, Tiszasziget Községi Szabadidő Park

Makó FC – Ásotthalmi TE
2023.09.23., 16:00, Makó Város Sportcentrum

Hódmezővásárhelyi FC – ESK Kiskundorozsma
2023.09.23., 16:00, Hódmezővásárhelyi Városi Stadion

FK 1899 SZEGED – SZEOL – KÉMÉNYGYÁRTÓ-MÓRAHALOM VSE
2023.09.23., 17:30, SZEOL SC Szalai “Dzsinó” István Sporttelep

DBFUTBALL Bordány SK – Szentesi Kinizsi SZITE
2023.09.24., 16:00, Bordány Sportpálya

Fotó: Csordás Gábor

Címlap: Pixabay.com