Vereska megtippelte, hogy mi lesz hétvégén a Csongrád-Csanád vármegyei megye III-ban

Futballisták kergetnek egy Salta focilandát

A hétvégi Csongrád-Csanád vármegyei megye III-as, 2023/2024-es bajnokság, harmadik fordulójának végeredményeit a közismert, korábbi játékvezető Vereska Mátyás tippelte meg a futballista.hu -nak.

Vereska Mátyás, közismert Csongrád-Csanád vármegyei játékvezető, futballista

DBFUTBALL Bordány – SK II Földeáki TC

3-1-es hazai győzelmet várok. Bordány eddig menetel a bajnokságban. Földeák igazából egy jó kis masszív csapat, de számomra ők igazán otthon eredményesek, idegenben kevesebb pontot szoktak gyűjteni. Ettől függetlenül nem mennek feltartott kézzel, és megizzasztják a bordányi legényeket.

Baks BSE – Forráskúti FK

Baks egy oroszlánbarlang. Láttam őket előző bajnokságban többször is. Sőt, ezt a párosítást tavasszal én vezettem. Akkor sima hazai siker lett egy rendkívül sportszerű mérkőzésen. Most annál szorosabb csatát várok, biztos vagyok benne, hogy Forráskút okult abból a meccsből. 3-2-re tenném a voksomat.

Makó FC – Duocor-Givaudan- Zákányszék KSK

Véleményem szerinte ez az összecsapás is inkább a hazainak áll. Zákányszéket nagyon hektikus csapatnak tartom. Jelentős átalakuláson mentek keresztül nyáron. Kérdés, hogy most melyik arcukat mutatják. Lehota mester miatt szívem szerint x-re tenném, de a realitás hagymavárosi győzelmet mondat velem: 2-1.

Szőreg – DSC Szatymazi SE

Szőreget nem láttam még idén, ugyanakkor utolsó 3 mérkőzésen nem találtak az ellenfél hálójába. Ez nem sok jót ígér számukra. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy Szatymaznál sem tartott ki a tavaszi lendület. Így szoros mérkőzést vélelmezek: 1-2.

Ruzsa KSE – Sándorfalvi SKE II.

Ruzsa még nyeretlen a bajnokságban. Sándorfalva II. pedig idegenben mindig nehezebben áll össze. Emiatt teljesen 3 esélyesnek látom ezt a mérkőzést. Tuti, hogy a hazai csapat mindent el fog követni, hogy megörvendeztessék szurkolóikat. Bizonytalansági tényező, hogy esetlegesen játszik-e le valaki a vendégeknél. Fentiek eredőjeként jó meccsen 2-2-őt várok.

Öttömös Sportegyesület – PFSZSE

Hatalmas küzdelmet várok! Véleményem szerint a vendégek jobb játékerőt képviselnek, mint amit a helyezésük mutat. Ezt látszik igazolni a múlt heti, Baks elleni döntetlen is. Az Öttömös ezerarcú csapat. Mindenre képes, és az ellenkezőjére is. Most meglepetést szimatolok: 1-3.

CSANÁDPALOTAI FC – Üllési Ise

Nem egyszerű párosítás! A tabellából leolvasható, hogy eddig nem nagyon megy a palotaiaknak. Az eredmények alapján Üllés az esélyesebb. Ugyanakkor megérzésem az, hogy ezen a meccsen visszajön valami a régi “palotai oroszlánbarlangból”, és gólgazdag mérkőzésen otthon tudnak tartani egy pontot: 3-3

Az, hogy jönnek-e “Matyi” tippjei, itt nézhetik meg személyesen a helyszínen a szurkolók:

DBFUTBALL Bordány SK II – Földeáki TC
2023.09.23.,16:00, Bordány Sportpálya

Baks BSE – Forráskúti FK
2023.09.23., 16:00, Baks Sportpálya

Makó FC – Duocor-Givaudan – Zákányszék KSK
2023.09.24., 10:00, Makó Város Sportcentrum

Szőreg – DSC – Szatymazi SE
2023.09.24., 16:00, Szőreg Sportpálya

Ruzsa KSE – Sándorfalvi SKE II.
2023.09.24., 16:00, Ruzsa Sportpálya

Öttömös Sportegyesület – PFSZSE
2023.09.24., 16:00, Öttömös Sportpálya

CSANÁDPALOTAI FC – Üllési Ise
2023.09.24., 16:00, Csanádpalota Sportpálya

Szabadnapos: TISZASZIGET SE II.

Fotó: Archív
Forrás: MLSZ Adatbank