Nagy a harc a Csongrád – Csanád megyei III bajnokságban a feljutást érő helyekért.

futballabda

Csongrád, Ásotthalom, Baks, Röszke egyaránt esélyes a bajnoki címért. Szombaton ez a 4 csapat játszotta le mérkőzéseit.

Ásotthalmi TE – Kisteleki TE

Az Ásotthalmi TE csapata 13 órakor hazai pályán fogadta Kisteleket. Kothencz Levente találatával már az 5. percben vezetést szerzett a hazai csapat, majd a 23. percben Papdi Gábor találatával már megnyugtató 2 gólos előnyre tettek szert. Koncz Miklós a 33. percben tudott szépíteni, így a félidőre 2:1-es eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.


A második félidőben még nagyobb iramot diktáltak az Ásotthalmiak. A 49. percben Papdi megszerezte a második gólját is. A Kistelek próbálta kézben tartani a meccset és a 60. percben 11-eshez jutottak. Koncz kapuba talált, így 3:2-re módosult az eredmény. Helyzetek voltak bőven mindkét térfélen. A 66. percben Savanya Máté, majd a 74. percben Szabadi Norbert növelte a hazaiak góljait. Koncz Miklós egy mesterhármasnak is örülhetett. A 78. percben újabb 11-eshez jutott a Kistelek, amit Koncz értékesített is. Ez is kevésnek bizonyult. Itt már 5:3-ra vezetett az Ásotthalmi TE.

A hazai csapat újabb két gólt juttatott a hálóba a 84. percben Kukli Norbert és a 90.percben Bokányi Balázsnak köszönhetően. Így a végeredmény 7.3 lett. Ezzel az eredménnyel Ásotthalom ideiglenesen feljött az első helyre, míg Kistelek megerősítette 5. helyét a tabellán.

Gól: Kothencz L. (5.), PApdi G. (23., 49.), Savanya M. (66.), Szabadi N. (74.), Kukli N. (84.), Bokányi B. (90.), ill. Koncz M. (33., 60., 78., utóbbi kettőt 11-esből).

Csongrád – Röszke SK

A másik mérkőzésen Csongrád és Röszke csapott össze. 5. percben a Csongrádiak Nagy Ádám góljával szerezték meg hazai pályán a vezetést, majd a 42. percben már 2:0-ás vezetésnek örülhettek. Ezúttal Kanász – Nagy Móric volt eredményes. A második félidő 47. percében Szekeres Ádám találatával szépített a Röszke SK, de a meccs végül Baks utazik Öttömösre és ha győznek beérhetik a Csongrádot úgy, hogy 1 mérkőzéssel el vannak maradva.
Gól: Nagy Á. (5.), Kanász-Nagy M. (42.), ill. Szekeres Á. (47.).

A beszámolókat írta: Rakonczai Árpád írta
Fotó: pixabay.com