Nyert a SZVSE Deszken

Deszk SC - SZVSE Pizzamonster futballmérkőzés 2021 - címlap kép

Fegyelmezett védekezéssel, embert próbáló küzdéssel nehezítette meg a vendégek győzelmét a Deszk SC.

A vendégek az első perctől nyomást gyakoroltak a hazai csapatra és uralták a játékot: a deszki támadásokat rendszerint már a középső harmadban megállították, és gyors támadás építéssel próbálták bevenni a deszki kaput. A szervezetten hátvédmunka és Szabó Gergely parádés védései miatt azonban nem sikerült előnyt kovácsolniuk a mezőfölényből 45 percig. A lefújás előtti másodpercekben azonban Beretka lövését még védte Szabó kapus, de a kipattanót Mészáros a kapuba tudta juttatni, megszerezve a vezetést Paksi Péter együttesének.

Taffix antivirális orrspray vírusok ellen

A fordulás után maradt a SZVSE mezőnyfölénye, de akadt 1-2 ígéretes helyzete a Deszknek is. A mérkőzésre kilátogatók szerint “kellemetlen ellenfél” volt a hazai gárda, és több játékos teljesítményét elismerően dicsérték. A jó iramú második félidőben nem sikerült egyik csapatnak sem gólt szereznie, így 1 gólos győzelmével hazavihette a 3 pontot a SZVSE. Az utolsó percben Szabó Gergely kapust egy felesleges és buta szabálytalanság miatt piros lappal azonnal kiállította a játékvezető, amiért november 8-ig tartó eltiltással büntette a fegyelmi bizottság.

Ezzel a győzelemmel pontok számában utolérte a hétvégén a Makó II-vel csak 3:3-as döntetlent játszó Tiszaszigetet a szegedi együttes, és jobb gólkülönbséggel átvette a második helyet a tabellán Bernát Péter csapatától.

Deszk SC – Szegedi VSE PizzaMonster 0:1 (0:1)
Csongrád-Csanád megyei I. osztályú felnőtt bajnoki labdarúgó mérkőzés, 9. forduló
2021. október 16. (szombat) 14:30
Deszk, Deszk Sportpálya, 100 néző
Játékvezető: Bodó Attila, asszisztensek: Kakuk Szabolcs és Borbás Bottyán Aurél


Deszk SC: Szabó G., Németh, Gémes, Török, Tarjányi, Táncos, Hovanyecz, Adamov, Földi, Varnyú, Fóris
Cserék: Fóris helyére Télessy (63′), Táncos helyére Pióker T.J. (70′), Földi helyére Makovics (83′) és Adamov helyére Nagy G. (91′)
Vezetőedző: Papp Endre


Szegedi VSE PizzaMonster: Zékány, Csamangó, Abdzić, Mészáros, Rádai G., Pócs, Fülöp, Túri, Beretka, Kelemen V., Taçi
Cserék: Kelemen V. helyére Papp (65′), Abdzić helyére Csanádi (65′), Mészáros helyére Lőrinc (78′), Taçi helyére Légrádi (91′)
Vezetőedző: Paksi Péter
Gólszerző: Mészáros Zoltán (SZVSE) 45′
Sárga lapok: Gémes Szabolcs (Deszk) 44′, Csamangó Tibor (SZVSE) 56′
Piros lap: Szabó Gergely (Deszk) 90′

Nord horvát mobilházak - mobilehomes.hu

Papp Endre, a Deszk SC edzője értékelte a mérkőzést:

“Büszke vagyok a csapatomra, mert amit megbeszéltünk azt jó százalékban megvalósították. Több jó döntés kell ha nálunk van a labda és az ilyen erőt képviselő csapatok ellen azt a kevés helyzetet be kell rúgnunk. Ezen dolgozunk tovább a fiatal csapatommal.”