Tovább üldözi az élbolyt a Sándorfalva

Futballisták futball labdával egymásnak feszülnek


5 fordulóval az idény vége előtt Sándorfalva igenis kapaszkodik az élbolyhoz. Szombaton vendégeskedtek Tömörkényen, ahol kiváló játékvezetés mellett két ellentétes félidőt láthattak a nézők. Az első gólig a 31. percig kellett várni. Gulyás Bence talált a hálóba, majd a 36. percben Tápai Gergely találatával már 2 gólos előnyre tettek szert a vendégek. A második félidőt végigtámadták a hazaiak a pontszerzés reményében.

A 66. percben Bugyi István hozta a szépítő gólt, de ez a lendület is kevésnek bizonyult, mert a 86. percben Szanka Ákos egy kontratámadás végén meghozta a Sándorfalviak 3. találatát is és ezzel be is állították az 1:3-as végeredményt. Sándorfalva a 4. helyen van a tabellán 9 ponttal elmaradva az éllovas FK 1899 Szeged-SZEOL csapattól.

Csongrád-Csanád Megyei II. osztály 21. forduló

Tömörkény KSE – Sándorfalva SKE 1–3 (0–2)Tömörkény, 80 néző.
Vezette: Kádár Németh Zoltán (Szalai, Szabó M.).

Tömörkény KSE: Bugyi D. – Sallai Sz., Bugyi I., Ocskó, Majevszki (Juhász K.), Bencsik (Losonczi), Ferenczi, Boldog, Gulyás Sz., Forgó, Patyi. Edző: Sallai Róbert.

Sándorfalva: Franciskovic – Kádár-Német B., Borgulya, Gulyás B. (Jenei), Kókai, Tóth L. (Tóth A.), Horvát (Kurucsai D.), Bárkányi, Tápai (Ciurgiu), Szanka Á., Csikós (Duba). Edző: Kurucsai András.


Gólszerzők: Bugyi I. (66.), ill. Gulyás B. (31.), Tápai (36.), Szanka Á. (86.).
Jók: Sallai Sz., ill. Tápai, Kókai, Borgulya.

A Következő fordulóban a Tömörkény Üllésen vendégeskedik, a Sándorfalva pedig a Csanytelek csapatát fogadja.

Beszámoló: Rakonczai Árpád
Fotó: