Nem vettük komolyan a mérkőzést

Balotaszállás - Tabdi futballmérkőzés

Az Bács-Kiskun megyei Megye III Közép csoportjában az utolsó helyen álló Tabdi vendége volt hétvégén a Balotaszállás. A mérkőzésről Schveitzer Milán, a Balotaszállás FC játékosa írt beszámolót.

Tabdira utaztunk hétvégén. Sajnos már bemelegítésnél látszott, hogy nem vesszük komolyan a meccset. Mondani se kell, ha most nem nyertünk volna, az előző heti Akasztó skalp semmit nem ér. Hibát hibára halmoztunk, igazán jó helyzetig nem is jutottunk el sokáig, viszont mezőnyben uraltuk a játékot, az ellenfél nem tudott veszélyt okozni.

A 19. percben Petrezselyem János rúgta középre a labdát egyenesen a kapusnak, ami szerencsére kipattant róla éppen Nagy Levedi István elé, aki a hálóba emelt, 1-0. Bevallom őszintén, kicsit féltem, hogy egy méterről fölé száll, de a léc alá hullott a labda. Továbbra is sok volt az egyéni hiba a támadóknál, így pár szabadrúgáson kívül, kapura lövésig se jutottunk. A 28. percben Petrezselyem rúgott be szögletet, ami átszállt a kapus felett és Teremi Zoltán továbbította közelről a hálóba, 2-0. Ezen kívül az első félidőben sajnálatos izomsérülést szenvedett két hazai játékos, az egyiket le is cserélték, azonban csak 1 cserével tudtak kiállni a meccsre. Jobbulást kívánunk nekik!A második félidőre így már egy játékossal kevesebben jöttek ki. Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy sportszerűen végigküzdötték a meccset!

A második félidőben így több helyzethez is jutottunk. Az 55. percben Milán Schveitzer törte meg a gólcsendet. Turu nagy bedobását Teremi csúsztatta középre, majd egy átvétel után a hosszúba kanalazta a labdát. Ezek után gyorsan le is cserélték, nehogy tovább gyarapítsa góljai számát. A 61. és a 64. percben két Petrezselyem gól született, mindenkit (szerencsére magát nem) kicselezve passzolt a hálóba, majd a kapus mellett elgurítva gyarapította csapata és saját góljai számát. A 79. percben visszatérése után első gólját szerző Temesvári Attila előzte meg a kapust, és állította be a végeredményt. 6-0. Sajnos nálunk is volt egy izomsérülés, Racsmán Szabolcs sprint közben kapott a combjához, jobbulást kívánunk neki is!

Bács-Kiskun megyei Megyei III. Közép csoport, 22. forduló

Tabdi KSE – Balotaszállás FC 0:6 (0:2)
2022.04.30 – 17:00, Tabdi, Tabdi Sporttelep

Tabdi KSE: Sipiczki Ádám-Soós Ferenc, Soós Zoltán, Seres György, Szabó Norbert, Fábián Áron, Sipiczki János, Damásdi Gergő, Szebellédi Erik, Kertész Szabolcs
Cserék: Somogyi Bence

Balotaszállás FC: Orbán István-Lőrincz István, Beke András, Turu József, Teremi Zoltán, Nagy Dániel, Schveitzer Milán, Ropos Gergő, Takács Sándor, Petrezselyem János, Nagy Levedi István
Cserék: Vígh Mihály, Temesvári Attila, Racsmán Szabolcs, Szarvas Ervin

Gólszerzők: Nagy Levedi István , Teremi Zoltán, Schveitzer Milán,Petrezselyem János (2), Temesvári Attila

A beszámolót Schveitzer Milán írta
Fotó: Balotataszállás FC Facebook oldala