“Végre győztünk!” – nyert a Balotaszállás

A Balotaszállás Fc és a Szank OBSE labdarúgói küzdenek a labdáért a kapu előtt

A Bács-Kiskun megyei megye III.-as csapat 3 mérkőzés óta nem tudott nyerni, így hoznia kellett idegenben is a kötelezőt.

A mérkőzésről Földes Péter tudósított.

A tegnapi napon Szankon léptek pályára labdarúgóink. Eddig kettőből kétszer megvertük őket, tehát a papírforma nekünk kedvezett. Azonban a papírforma alapján senki nem nyert még mérkőzést. Jól kezdtük el a találkozót, ugyanis már az 5. percben megszereztük a vezetést Petrezselyem János révén, aki tizenöt méterről bombázta ki a hazai kapu jobb oldalát.

A folyatásban egy rendkívül durva szabálytalanság után megsérült Teremi Dániel, akit le kellett cserélni, őt édesapja váltotta. Az első félidő közepén a Szank jelentkezett egy életerős lövéssel, de ezt leszámítva nem voltak veszélyesek a kapunkra. Csapatunk a támadó harmadban ismét kicsit halovány volt, helyzetecskéink voltak többnyire.

A második játékrész elején a vendéglátók akarata érvényesült, ugyanis a szanki Giorgio Chiellini, Dékány János egyenlített ki, egy figyelmetlenség után. Azonban egy perc múlva Bak Árpád adott remek labdát Vincze Imrének, aki tíz méterről lőtt gólt 1-2. Tíz percig tartott az örömünk, amikor Süli-Csontos rázott le magáról mindenkit a jobb oldalon, majd centerezése Czingelt találta meg, aki három méterről a kapuba passzolta a labdát.

Hét perc múlva újra nálunk volt az előny, ugyanis Bak Árpád ismét remekül vette észre a bemozduló Sutka Zsoltot, aki becsúszva remek gólt szerzett. (Sutyó, ez tudod mivel jár.) Azonban három perc leforgása után ismételten gólt kaptunk. Szinte lemásolta második találatát a Szank, azzal a különbséggel, hogy ezúttal Patai érkezett Süli-Csontos beadására.

A hajrában azonban Kaszap Attila felívelését, Schveitzer Milán fejelte le Tereminek, akinek a fejesét előbb még a kapus hárította, majd a hálóőrről kipattanó labdát a kapuba továbbította, 3-4. A foci igazságtalan, ugyanis a múlt mérkőzésen talán egy jó játékkal kaptunk ki, ma viszont egy gyengével tudtunk nyerni. Talán ez megadja a lökést csapatunknak és elindulunk felfelé a tabellán.

Bács- Kiskun megye, megyei III. Közép csoport 7. forduló

Szank OBSE – Balotaszállás FC

2022.10.08 – 15:00, Szank, Szank Sporttelep

Szank OBSE: Feketű Norbert – Becze Milán,Zelei Béla, Lingurárin Sándor Szabolcs, Rávai Dezső, Homoki-Szabó Vid Zoltán, Czingel Ferenc Szabolcs, Dékány János, Süli-Csontos László, Sőregi Sándor, Retkes Sándor
Cserék: Sipos-Szabó Ferenc, Kovács Sándor, Patai Ervin László, Kormányos Roland, Vincze Szabolcs, Valkai Zsolt, Mondok Roland

Balotaszállás FC: Szűcs Csaba Ákos – Lőrincz István, Racsmán Szabolcs, Földes Péter Barnabás, Bak Árpád, Kaszap Attila, Vincze Imre, Teremi Dániel, Vincze Viktor, Petrezselyem János, Berta Dávid
Cserék: Sutka Zsolt Norbert, Petrezselyem János, Teremi Zoltán, Schveitzer Milán, Szarvas Ervin,

Gólszerzők: Dékány János, Czingel Ferenc Szabolcs, Patai Ervin László illetve Petrezselyem János, Vincze Imre, Sutka Zsolt Norbert, Teremi Zoltán

Beszámoló: Földes Péter
Fotó: Balotaszállás FC Facebook oldala