Második csapatot indít a Harta a megye III-ban

Harta megye III-as csapatot is indít

Ma jelentette be az egyesület, hogy második számú csapatot indít a megye III-ban.

A csapat Harta II néven indul a Bács-Kiskun megyei Megye III. Nyugat csoportjában. A régóta szervezett második számú csapat indítása az ifjúsági korosztályból kiöregedő játékosok nagy száma miatt most aktuálissá vált. A cél, hogy megtartsák, és később az első számú csapatba beépítsék az egyesületben nevelkedett fiatalokat. Az ifjú futballistákat 1-2 idősebb újrakezdő játékos is segíteni fogja az első felnőtt bajnokságukban. Gutman Zsolt edző az előttük álló idényben helytállásra, alázatra és jó hangulatra számít játékosaitól.

Hevítőrudas webshop banner

“A megye 3-as csapat már régóta felmerülő kérdés volt, csak valahogy mindig hátérbe szorult, viszont most, hogy az ifjúsági korosztályból sokan kiöregedtek és szeretnénk megtartani a fiatalokat így jött szóba, hogy indítsunk el őket megye 3-ban! Többnyire ők alkotják a csapatot és persze egy két idősebb játékos is újrakezdte, hogy a rutinjukkal is segítsék a fiatalokat!A nyári felkészülés heti 3 edzéssel zajlik, együtt a megye 1-es csapattal, ami nagyon jó kapcsolatot épít a két csapat között.

A nyári felkészülés mindig változó a nyaralások miatt, de a srácok előtt le a kalappal, mert becsületesen végzik a munkát. Van még mit pótolni, de ha továbbra is így dolgoznak, akkor a munkának is meg lesz a gyümölcse! Hogy mire számítok az idényben? Egy jó helytállásra, jó hangulatra és alázatra. Ami szerintem már kialakulóban van!Célkitűzés rövidtávra egy jó közösség egy jó csapatszellem kialakítása, hosszútávra minél több fiatalt beépíteni az első csapatba!” – nyilatkozta a vezetőedző az egyesület Facebook oldalán.

Szeretnél a saját, vagy kedvenc csapatodról híreket olvasni? Akkor írj nekünk!