Kispályás tornán készült a Szőreg és a Deszk II az utolsó szabad hétvégén

Szőregi Veterán Jármű Kupa 2021 - 01

Szombaton 4 csapatos minitornán készült a Szőreg és a Deszk II csapata a a szegedi Délalföldi Veteránjármű Egyesület a 13. szegedi veteránautó-találkozó árnyékában. A délelőtti tornán a két egyesület mellett a veterán korú játékosokkal felvonuló Kicsi Presszó és a Bokafogó csapata vett részt.

Hevítőrudas webshop banner

Az első mérkőzésen a Szőreg és a Deszk II csapata mérte össze erejét, amelyet jó iramú mérkőzésen a szőregiek nyertek 4:2-re. Ezzel a győzelemmel vélelmezhető volt, hogy a torna első két helye is eldől. A második mérkőzésen a Bokafogó csapata nyert a szervező Tóth Tamás Kicsi Presszó nevű csapata ellen.

A harmadik meccsen a Szőreg a Bokafogót szintén 4:2-re verte, így gyakorlatilag a kupa sorsa el is dőlt. Hiába nyert a Deszk II a Kicsi Presszó és a Bokafogó ellen 3:1-re illetve 5:2-re, ez a két győzelem csak az ezüst éremhez volt elég. A Szőreg az utolsó mérkőzésen 9:1 arányban győzte le a hőségben elfáradó Kicsi Presszót, amelyen a 9 kapott gól ellenére parádésan védő Skrionyának köszönhetően tisztességesen helyt állt a fiatal futballistákkal szemben.

A gólkirályi címet holtversenyben a szőregi Kövesi Szabolcs és Kozma Márton 7-7 góllal, a legjobb kapus címet Skrionya János, a legjobb játékos díjat pedig a Deszk II csapatából Dávid Levente kapta.

Fotó: Avramov András