Megint parádés focitorna jön a hétvégén, most Mórahalmon

Kispályás teremfocit játszik két labdarúgó

A Clean Star Complex Kft. Pro Liga nemzetközi kispályás labdarúgótorna január 6-7-én kerül megrendezésre Mórahalmon, a Móradombi Sportcsarnokban. A tornán 16 csapat vesz részt, köztük több magyarországi és külföldi élvonalbeli játékos is.

Az összdíjazás 1,5 millió forint, de ami ennél lényegesen fontosabb, hogy a szervezők öt értékes mezt, valamint egy labdát licitre bocsátottak. A befolyt teljes összeggel a Karitáció Alapítvány, Gyógyító Bohócdoktorokat támogatják majd.

A licitre bocsájtott tárgyak:

  • Dárdai-család által aláírt Hertha-mez
  • Böde Dániel által aláírt mez
  • Zsótér Donát által aláírt mez
  • Banai Dávid által aláírt mez
  • Rutai Balázs által aláírt mez
  • NB I.-es DVTK futballcsapata által aláírt labda

A tárgyakra egyenként lehet licitálni, amely a mezeknél 25 ezer forintról, a labdánál 15 ezer forintról indul. A licitlépcső a mezeknél 5 ezer forint, a labdánál 1 ezer forint, licitálási szándékod az általad választott mezről vagy labdáról készült képhez kommentelve várjuk. Amennyiben valaki az adott mezre rögtön ajánl 100 ezer forintot, akkor az adott mezre a licitet lezárjuk. A labdánál amennyiben azonnal érkezik 50 ezer forintos ajánlat, szintén lezárjuk a licitet.

A licit kezdete: 2024. január 4., 9.45

A licit vége: 2024. január 7., 18.00

A licit kezdő összege: 25 ezer forint a meznél, 15 ezer forint a labdánál. Licitlépcső: 5 ezer forint a meznél, 1 ezer forint a labdánál.

A licit győztese az, aki a licit végéig a legmagasabb összeget kommenteli az adott tárgy képe alá.

A torna vasárnapi játéknapján 16 órától a Szeged Öregfiúk többek között Laczkó Zsolttal és Szabics Imrével a soraiban az Újpest Öregfiúkkal mérkőzik meg.

A torna hivatalos Facebook-oldalán további hírek, csoportbeosztás, menetrend és csapatbemutatók találhatók.

A Pro Liga hétvégi programja

A Pro Liga 2024 programja

Fotó: pixabay.com