Megszakadt a Kecskemét LC tavaszi veretlenségi sorozata

A Kecskeméti LC futballcsapata

Három gól nélküli döntetlen és két győzelmet követően Kalocsán megszakad a kecskemétiek veretlenségi sorozata a Bács-Kiskun megyei első osztályban.

Habár Bessenyei Rajmond Bence révén a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést, de a alig 10 perccel később Szűcs Dominik öngóljával egyenlített a Kalocsa, majd a 37. percben Szávuj Miklós találatával meg is fordították a mérkőzés állását a hazaiak.

A szünetet követően a rendes játékrész utolsó percében Tóth Levente biztosította be a biztos győzelmet és a három pontot a Kalocsai FC-nek. A Kalocsa ezzel megőrizte 8. helyét a tabellán, míg a Kecskemét a 10. helyre csúszott vissza. A következő fordulóban a kalocsaiak az utolsó helyen álló Kiskunhalashoz utaznak, a Kecskemét LC pedig a 11. helyen álló Bácsalmási PVSE vendége lesz.

A mérkőzést Nagy Lajos, a vendégek edzője értékelte:

Sajnos meglehetősen gyenge napot fogtunk ki. Nem úgy védekeztünk, ahogy szoktunk, túl sok teret engedtünk az ellenfélnek, ráadásul mind a három kapott gólt a részünkről óriási egyéni hiba előzte meg. Egyszóval nem játszott jól ma a csapatom, tompábbak voltunk a kelleténél. A végeredménnyel kapcsolatban azt viszont muszáj megállapítanom, hogy a játékvezető a mai napon nagyon gyenge formát fogott ki, és én úgy érzem, hogy a mai, felettébb gyenge teljesítményével döntően befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét.

Bács-Kiskun megyei Megye I. osztály

Kalocsai FC–Kecskeméti LC 3–1 (2–1)
2022.04.15 – 16:30, Kalocsa, Kalocsa Molnár Ferenc Sport- és Szabadidőközpont

Kalocsa: Varga S. – Rideg, Knap, Matos (Szabó V. 87.), Dostyicza (Tamás 68.), Szávuj (Mátyás 88.), Farkas, Kerekes, (Rakiás 6.), Tóth L., Romsics, Rábóczki. Játékos-edző: Kohány Balázs.

Kecskeméti LC: Kormos – Csordás, S. Juhász, Szűcs, Fekete (Zsoldos 46.), Ónodi (Gaál 68.), Kőrös, Kovács D. (Kanizsai 88.), Bozsik, Bessenyei, Major (Terbe 85.). Edző: Nagy Lajos.

Gól: Szűcs (13. öngól), Szávuj (37.), Tóth L. (89.) ill. Bessenyei (4.)

Forrás: Kecskeméti LC weboldala
Kép: Kecskeméti LC weboldala