Megvan a Csongrád-Csanád vármegyei kupa második fordulójának a sorsolása

A SZVSE és a Deszk SC labdarúgői futballoznak a nyári melegben

Az MLSZ Csongrád-Csanád vármegyei igazgatósága ma megtartotta a Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa második fordulójának sorsolását. A párosítások összeállításában Prágai-Kövesi Andrea, a Szent Gellért Fórum rendezvény- és marketingvezetője segítkezett, és előzetesen elárulta, hogy szeptember 7-én egy U21-es Eb-selejtezőt fognak lebonyolítani a létesítményben, ahol a magyar korosztályos válogatott a kazah csapat ellen lép pályára.

A vármegyei kupasorozatban 32 csapat várta ellenfelét. A mezőny később válik teljessé, mivel a MAS SE–Pusztamérges mérkőzést még nem játszották le. Emiatt a St. Mihály csapata még nem tudja, hogy a második fordulóban melyik csapat otthonában lép majd pályára. Két párosítás során két vármegyei I. osztályú csapat méri össze erejét: Az Algyő a Bordánnyal találkozik, míg a Makó a Szentesi Kinizsivel csap össze.

A még versenyben maradt vármegyei IV. osztályú csapatok közül az Ópusztaszer a Kiskundorozsmával, a Fülöp SE a Csengelével, míg az Újszentiván az Öttömössel került össze.

A továbbjutás sorsa egyetlen mérkőzésen dől el. Az eltérő osztályokból érkező csapatok meccsein döntetlen eredmény esetén a magasabb osztályba tartozó csapat jut tovább, míg az azonos osztályba tartozó csapatok meccsein a továbbjutásról a büntetők döntenek.

Nemes István Csongrád-Csanád vármegyei kupa, 2. forduló

MAS SE–Pusztamérges győztese–St. Mihály
Sándorfalva–Balástya
Ópusztaszer–Kiskundorozsma
Ruzsa–SZVSE-G-Falc Kft.
Makó–Szentesi Kinizsi
Mártély–Mórahalom
Deszk–Apátfalva
UTC–Tiszasziget
Tömörkény–Ásotthalom
Üllés–Zsombó
Fülöp SE–Csengele
M-Perfect Home Algyő–DB Futball Bordány
Földeák–Forráskút
Újszentiván–Öttömös
Mindszent–Csongrád
Baks–FK 1899 Szeged-SZEOL

A mérkőzéseket szeptember 6-án rendezik meg.

Fotó: Csordás Gábor