15 perc alatt eldőlt a meccs

Deszk II - MUFC-Duocor futballmérkőzés - 2021. november

A Deszk SC II – MUFC-Duocor mérkőzésen 15 perc alatt 3 gól született. Aztán egy se.

A Csongrád-Csanád Megyei IV. osztály Tisza-Maros csoportjának 12. fordulójában a makói MUFC-Duocor együttese a listavezetőként látogatott a Deszk II otthonába.

A mérkőzés első negyed órája gólzáporos összecsapás ígéretével kecsegtetett, mert a harmadik percben Takó Soma megszerezte a vezetést a hazaiaknak, majd a negyedik percben a jó formában lévő Salánki már 2:0-ra növelte a Deszk II előnyét. Rácz Balázs csapata nem ülhetett sokáig az eredményen, mert a 15. percben Szilasi Máté találatával szépítettek a vendégek, nyílttá téve újra a mérkőzést. A hátralévő időben küzdelmes mérkőzést láthattak a nézők, de mivel további gól nem született a találkozón, így a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Nord horvát mobilházak - mobilehomes.hu

Nord Mobilházak

A Deszk II ezzel a dobogó harmadik fokán várhatja a következő fordulót, a Makó viszont a második helyre visszacsúszva szabadnaposként reménykedhet, hogy listavezető Csongrád hibázni fog a Szegvár MAS SE ellen.

Deszk SC II – MUFC Duocor 2:1 (2:1)
2021.11.07 – 10:00, Deszk, Deszk Sportpálya

Játékvezető:Kasza László, asszisztensek: Fodor Lajos

Deszk SC II: Hadobás Kornél- Nagy András, Földes Zsombor, Huszti Richárd, Király Ádám, Tarjányi Marcell, Salánki Márk, Rácz Gellért, Raffai László, Farkas Ádám, Takó Soma
Cserék: Bakos Ádám, Zsikai Márió István, Dávid Levente, Szente Dávid, Máté Márk, Laczkó Nimród Gábor, Simon Dániel

MUFC-Duocor: Gera Attila-Szilasi Máté, Varga Attila, Köteles István, Tari Attila, Gabnai Győző, Bíró Tibor, Bakó Zoltán, Veréb Gergő, Gruber Máté, Helembai Róbert
Cserék: Nagy-György Róbert, Orosz Mihály, Sóki János, Botlik Róbert, Gera Máté Dávid, Csernus Imre, Bakos Ferenc

Rácz Balázs a hazai csapat edzője értékelte a mérkőzést:

“Elmondhatjuk, hogy a szezonban az első meccsünk volt ahol teljes kerettel tudtunk felállni, a kispadon hét cserével. A fiatal játékosaim nagyot küzdöttek, hogy a 3 pontot megszerezzék. Nagyon szépen kezdtük a meccset, 4 perc elteltével már 2-0-ra vezettünk, ami elég is volt a fiuknak a 3 pont megszerzéséhez. A maradék 2 meccset is meg kell nyernünk, hogy a dobogón tudjanak telelni a srácok.”